toukokuu, 2017

03touko09:0016:00Arktisuus elintarvikeviennin mahdollisuutenaArktikum, Rovaniemi, Arktikum, Pohjoisranta 4, Rovaniemi

Tapahtuman kuvaus

Miten Suomen ääreviä olosuhteita voi hyödyntää elintarvikeviennissä ja mitä lisäarvoa niistä on suomalaiselle ruoantuotannolle? Mitkä ovat tämän päivän kiinnostavat elintarvikkeiden vientimarkkinat?Miten vientiyritys voi verkostoitua kotimaassa?Miten löytää kohdemaan yhteistyökumppanit?  Miten valita oikea jakelukanava? Muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä (ARVI) -hankkeen puitteissa järjestettävässä seminaarissa.
Ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan maaliskuun alussa.

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 16:00

Paikka

Arktikum, Rovaniemi

Arktikum, Pohjoisranta 4, Rovaniemi

Kohderyhmä

Elintarvikealan yritykset ja sidosryhmät

Yhteyshenkilö

Jaana Kotro, jaana.kotro@luke.fi

X
X