Kauhajoen ruokamessuseminaari: Kurkistus taakse, katse eteen − ruoka-ala 2040

04syys09:3013:45Kauhajoen ruokamessuseminaari: Kurkistus taakse, katse eteen − ruoka-ala 2040Sööpärisali, Topeeka 47, Kauhajoki

Tapahtuman kuvaus

Seminaarin pääpuheenvuorossa käsitellään ruoka-alan tulevaisuudennäkymiä; visioita siitä, minne ruoka-ala on tulevaisuudessa menossa, miten ja millä tavalla siihen vaikuttavat globaalit haasteet ja megatrendit. Toinen asiantuntijapuheenvuoro käsittelee elintarvikealan kasvun ajureita. Puheenvuoroja kommentoivat ja oman yritystarinansa merkkipaaluista kertovat innovatiiviset yrittäjät useista eri yrityksistä. Joukossa on uudempia ja jo kasvuyritykseksi ehtineitä yritysesimerkkejä elintarvikealalta. Seminaarissa esitellään myös käytännön työkaluja yritysten innovaatiotoimenpiteiden eteenpäin viemiseksi. 

Ruokamessuseminaari on maksuton. Ohjelmaan sisältyy kahvitarjoilu, lounas on omakustanteinen. Seminaarin osallistujat voivat seminaarissa ostaa pääsylipun messuille ennakkolipun hintaan 10 euroa henkilöltä (portilta 12 euroa). Lippu on vapaavalintaiselle päivälle (pe, la tai su). 

Lisää

Aika

(Perjantai) 09:30 - 13:45

Paikka

Sööpärisali, Kauhajoki

Sööpärisali, Topeeka 47, Kauhajoki

Ilmoittautumisosoite

http://www.helsinki.fi/ruralia/tapahtumat/ruoka-alan_tulevaisuus_puhuttaa_ruokamessuseminaarissa_04092015.html

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu elintarvikealan yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille, tuottajille, elintarvikealan asiantuntijoille kuten kehittäjille, tutkijoille ja opettajille, alan opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Yhteyshenkilö

Katja Perttu puh. 0505389670, katja.perttu@helsinki.fi