Maaseudun tiedetreffit - PUUTARHATALOUDEN SUUNNAT

19marras09:0016:00Maaseudun tiedetreffit - PUUTARHATALOUDEN SUUNNATHämeen ammattikorkeakoulu, Lepaantie 129, Lepaa

Tapahtuman kuvaus

Suomessa tehdään monipuolista maaseutuelinkeinojen ja luonnonvara-alan tutkimus- ja kehittämistyötä, jonka käytäntöön viemiseksi tarvitaan kohtaamispaikkoja ja yhteistyötä. Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Maaseudun tiedetreffit – hanke (2013-14) järjestää syksyllä 2014 Uudellamaalla ja Hämeessä pinnalla olevien tutkimustulosten esittely- ja keskustelupäiviä hevostaloudesta, biotaloudesta, ruokaketjusta, maaseutuyrittäjyydestä ja puutarhataloudesta. Maksuttomille tiedetreffeille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet: maa-, metsä- ja puutarhatilat, yrittäjät, tutkijat, neuvojat, opettajat ja kehittäjät. Toimialarajoja ylittäville tiedetreffeille on helppo tulla, vaikkei aihepiiri olisi entuudestaan tuttu.

Puutarhatalouden suunnat – päivässä aiheina ovat tuorekasvisten turvallisuus, riskienhallinta, mehiläiset pölytyspalveluna, luomupuutarhatuotannon suunnat, EKOKAS-hanke, neuvontatyön kehittäminen, tutustuminen Lepaan kasvihuonetuotantoon ja tilakokeisiin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Järjestäjä

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Maaseudun tiedetreffit – hanke (2013-14), joka on saanut rahoitusta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2007-13)

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 09:00 - 16:00

Paikka

Hämeen ammattikorkeakoulu, Lepaa

Hämeen ammattikorkeakoulu, Lepaantie 129, Lepaa

Kohderyhmä

Maaseutuverkosto

Yhteyshenkilö

Sirpa Pussinen, projektipäällikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu, KT Biotalous, puh. 050 5749 207, sirpa.pussinen(at)hamk.fi