21marras12:0015:30Sadon jäkipuintia RuovedelläHanhontie 10, 35750 Väärinmaja, Ruovesi
Ohjelma: 11.30-12.00 Kahvitarjoilu 12.00-12.10 Tilaisuuden avaus / Anna-Liisa Liettyä, Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue, Kehittämisyksikkö 12.10-13.00 Koekenttien ja satonäytteiden tuloksia / Juha Salopelto, Tutkimuspäällikkö, Hankkija Oy 13.00-13.40 Kauralajikkeissa on mistä valita / Leena Pietilä, Jalostaja,
Ohjelma:
11.30-12.00 Kahvitarjoilu
12.00-12.10 Tilaisuuden avaus / Anna-Liisa Liettyä, Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue, Kehittämisyksikkö
12.10-13.00 Koekenttien ja satonäytteiden tuloksia / Juha Salopelto, Tutkimuspäällikkö, Hankkija Oy
13.00-13.40 Kauralajikkeissa on mistä valita / Leena Pietilä, Jalostaja, Boreal Kasvinjalostus Oy
13.40-14.10 Hometoksiiniennusteet ennakoivat viljojen laatua / Timo Kaukoranta, Tutkija, Luke
14.10-14.30 Tauko
14.30-15.00 Lämpösummatarkastelu avuksi kasvilajien ja -lajikkeiden valintaan / Ari Rajala, Johtava tutkija, dosentti, Luke
15.00-15.30 Uusia markkinoita ja -kanavia suomalaiselle kauralle / Jaakko Nummela, CewalGrains Oy
15.30- Loppukeskustelu
Tilaisuus on maksuton.
Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset tilaisuuteen 17.11.2017 mennessä sähköpostilla jukka.saarinen@satafood.net tai tekstiviestillä 040-5553683.
Tervetuloa!
Lisää
(Tiistai) 12:00 - 15:30
Kylätalo Tapiola
Hanhontie 10, 35750 Väärinmaja, Ruovesi
Hankkeen kohderyhmänä ovat maakuntien alueen alkutuottajat. Sopivia tiloja toteuttamaan gluteenitonta viljelykiertoa ovat sekä perinteiset vilja- että erikoiskasvitilat. Myös karjatiloille, joiden ainoa tuotannossa oleva vilja on kaura, gluteeniton viljelykierto sopii hyvin.
Jukka Saarinen
jukka.saarinen@satafood.net, 040 555 3683