Alakestilän Arboretum avajaiset

10syys11:0015:00Alakestilän Arboretum avajaisetVärminkoskentie 20, Liminka

Tapahtuman kuvaus

Limingassa sijaitsevassa Alakestilän Arboretumissa on kesän aikana paikannettu, tunnistettu ja kuvattu puu- ja pensaslajistoa. Nyt kävijät voivat nauttia luonnosta ja mobiililaitteiden avulla saada entistä enemmän tietoa kasveista ja Arboretumin historiasta. Alakestilän Arboretum Digi -hanke järjestää uuden  palvelun avajaistilaisuuden. 

Ohjelma:
11. 00 Avaus PaviljongillaLimingan kunnan tervehdys ja kunnan 10 000. asukkaan palkitseminen, kunnanjohtaja Pekka RajalaAlakestilän Arboretum Digi –hankkeen esittelyYhteistyökumppaneiden esittely ja huomioiminenMobiilipohjaisen ääniopastuspalvelun GLOPAS julkistaminen, Tero Nivala / Eija NivalaOpastettuja tutustumikierroksia puulajipuistoonPaviljongilla kahvi- ja mehutarjoilua, esittelypisteitäVapaata tutustumista puistoon ja mobiiliopastukseen. Sovellus toimii Android-laitteilla. Ota oma laite (puhelin tai tabletti) ja mielellään kuulokkeet mukaan.
15.00 Kävijäarvonta ja tilaisuuden päätös

Tilaisuus on avoin kaikille ja maksuton.

Lisää tietoa kohteesta ja hankkeesta:

http://arboretumliminka.blogspot.fi
www.metsakeskus.fi/alakestilan-arboretum-digi
www.visitliminka.fi/sivu/fi/luontolinnut/alakestilan_arbortum
Hankkeen toteuttavat yhteistyössä Suomen metsäkeskus, Limingan kunta ja Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha sekä hanketta tukeneet paikalliset yhteisöt ja yritykset, Nouseva Rannikkoseutu ry ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Lisää

Aika

(Lauantai) 11:00 - 15:00(GMT+00:00)

Paikka

Värminkoskentie 20, Liminka

Kohderyhmä

Kaikki puulajeista ja pensaista sekä paikalliskulttuurista kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Eeva-Liisa Repo, 040 5487 026