ALPAKKA-leiri, itä

09syys(syys 9)11:3010(syys 10)12:15ALPAKKA-leiri, itäBreak Sokos Hotel Tahko, Sääskiniementie 560, Tahkovuori

Tapahtuman kuvaus

Maa- ja metsätalousministeriö haluaa tietoa alueellisten ja paikallisten maaseudun kehittämissuunnitelmien vaikuttavuudesta sekä ehdotuksen vaikuttavuuden mittareiden kehittämisestä. Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI koordinoi projektia ja toteuttaa selvityksen yhdessä Ruralia-instituutin, Avaintaito Osuuskunnan ja Spatian kanssa.
Osana selvitystä järjestetään neljä alueellisen, paikallisen ja kansallisen maaseudun kehittämisen ALPAKKA-leiriä. Maaseudun aktiivinen ja innostunut kehittäjä – leiri on sinulle. Oli työsi sitten aherrusta kentällä tai virastossa, hankkeissa, rahoittajana tai tarkastajana, olet tervetullut leirille. 
Leirien tavoitteet:Sukeltaa selvityksen havaintoihin ja arvioida niitäSujuvoittaa prosesseja ja tasojen välistä vuorovaikutustaIdeoita mittaamisen ja viestinnän välineitä sekä heittää uusia kehittäjäverkkojaVaikuttaa maaseudun kehittämisen tuleviin askeliin 
Leirien tärkeimpänä tavoitteena on hahmottaa, mitä maaseudun kehittämisessä pitäisi jatkossa tehdä. Aiempien hyvien käytäntöjen jatkamisen ja alueelta toiselle levittämisen lisäksi leirien intensiivisessä työskentelyssä syntynee myös uusia ideoita. Leirillä syntyvät johtopäätökset ja ideat tarjoillaan selvityksen loppuraportissa hyödynnettäväksi laajemmalti.

Lisää

Aika

9 (Keskiviikko) 11:30 - 10 (Torstai) 12:15(GMT+00:00)

Paikka

Break Sokos Hotel Tahko, Tahkovuori

Break Sokos Hotel Tahko, Sääskiniementie 560, Tahkovuori

Kohderyhmä

Leader-ryhmien ja ELY-keskusten johto, Mavi, Maaseutuverkosto, MMM sekä muut mahdoliset sidosryhmät.

Yhteyshenkilö

Sinikukka Pyykkönen, sinikukka.pyykkonen (at) mdi.fi, 040 8460 846