Miten Suomen ääreviä olosuhteita voi hyödyntää elintarvikeviennissä ja mitä lisäarvoa niistä on suomalaiselle ruoantuotannolle? Mitkä ovat tämän päivän kiinnostavat elintarvikkeiden vientimarkkinat? Miten siirrytään kotimaan markkinoilta vientimarkkinoille? Muun muassa näitä kysymyksiä
Tapahtuman kuvaus
Miten Suomen ääreviä olosuhteita voi hyödyntää elintarvikeviennissä ja mitä lisäarvoa niistä on suomalaiselle ruoantuotannolle? Mitkä ovat tämän päivän kiinnostavat elintarvikkeiden vientimarkkinat? Miten siirrytään kotimaan markkinoilta vientimarkkinoille? Muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä (ARVI) -hankkeen puitteissa järjestettävässä seminaarissa.
Tilaisuudessa lanseerataan yrityksille käytännön avuksi ja brändin rakentamisessa hyödynnettävä arktisuuskonsepti. Seminaarissa kuullaan yritysten edustajien mielenkiintoisia kokemuksia matkasta vientimarkkinoille. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus keskustella vientiin liittyvistä kysymyksistä vientiklinikoilla, joilla asiantuntijat (muun muassa Evira, Ely/Team Finland, Ruokatieto Yhdistys ry, Enterprise Europe Network) ovat tavattavissa päivän aikana.