Valmistatko elintarviketuotteita paikallisista raaka-aineista, ilman synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita? Haluatko palautetta tuotteen mausta ja muista ominaisuuksista?
Artesaaniruoan SM-kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13.-15.9.2019 Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtuman yhteydessä. Kilpailun tarkoituksena
Tapahtuman kuvaus
Valmistatko elintarviketuotteita paikallisista raaka-aineista, ilman synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita? Haluatko palautetta tuotteen mausta ja muista ominaisuuksista?
Artesaaniruoan SM-kilpailu järjestetään Jyväskylässä 13.-15.9.2019 Wemmi – Ween maan wiljaa -tapahtuman yhteydessä. Kilpailun tarkoituksena on tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi ja edistää sen kehittymistä. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60: kaikkea mahdollista juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin.
Kilpailuun ilmoittautumisaika on 1.5.–25.8.2019.
Kilpailuviikonlopun aikana järjestetään myös monipuolista ja maksutonta ohjelmaa kaikille artesaaniruoasta ja lähiruoasta kiinnostuneille.
Kilpailuluokat, -säännöt, ilmoittautumislomakkeen ja lisätietoja löydät www.artesaaniruoka2019.fi