Biotalous Bootcamp Matchmaking

17maalis16:0019:00Biotalous Bootcamp MatchmakingLatokartanonkaari 3, Helsinki

Tapahtuman kuvaus

Mikä Biotalous Bootcamp? http://thinkcompany.fi/biotalousbootcamp/

Helsinki Think Company järjestää huhtikuussa Viikissä ideakiihdyttämön kaikille biotaloudesta ja kestävästä kehityksestä kiinnostuneille opiskelijoille ja tutkijoille, joita houkuttelee omien ideoidensa vieminen käytäntöön. Bootcampin aikana pääset kehittämään ideaasi asiantuntijoiden työpajoissa ja parantamaan mm. ongelmanratkaisu-, esiintymis- ja tiimityötaitojasi. Lisäksi pääset verkostoitumaan yritysten ja mentorien kanssa, kehittämään ammattitaitoasi ja ylittämään itsesi!

Ilmoittautuminen bootcampille on auki maaliskuun ajan. Tsekkaa lisätiedot ja ilmoita tiimisi mukaan osoitteessa thinkcompany.fi/biotalousbootcamp
Ei vielä tiimiä? Ei vielä ideaa? Bootcampin teemat kuitenkin kiinnostaisi ja ehkä osallistuminenkin? Tämä tapahtuma on juuri sinulle! 

Matchmaking-työpajassa 17.3. klo 16-19 keräämme yhteen bootcampin eri aihealueista kiinnostuneet opiskelijat ja tutkijat. Muodostamme osallistujista monitieteisiä tiimejä, jotka pääsevät kahden tunnin työpajassa ideoimaan ratkaisuehdotuksia valitsemansa haasteen ympärille. Työpaja on kaikille avoin eikä velvoita bootcampille osallistumiseen – toki parhaassa tapauksessa idean kehittäminen jatkuu huhtikuussa!

Ilmianna itsesi, kiinnostuksesi ja osaamisesi ja ilmoittaudu mukaan matchmaking-tapahtumaan ke 16.3. mennessä! 

Lisää

Aika

(Torstai) 16:00 - 19:00(GMT+00:00)

Paikka

Latokartanonkaari 3, Helsinki

Ilmoittautumisosoite

https://docs.google.com/forms/d/1ooMWr9fYWoiIrlyDDKVmHUw906430WTmH8Ms5x8bljU/viewform?usp=send_form

Kohderyhmä

Opiskelijat ja tutkijat, joita kiinnostaa omien ideoidensa konkreettinen toteuttaminen biotalouden teemassa.

Yhteyshenkilö

Tyyra Linko, Phone: +358 40 7297952, E-mail: tyyra@thinkcompany.fi