Biotaloustreffit

01loka13:3018:30BiotaloustreffitFrami, Kampusranta 9 B, 60320 Seinäjoki

Tapahtuman kuvaus

Biotalous on suuri mahdollisuus yrityksille ja Suomelle. Biotalous toteutuu, kun toimialat, yritykset ja arvoverkot yhdistyvät. Uuden liiketoiminnan, pilotointien ja innovaatioiden vauhdittamiseksi järjestämme eri toimialojen yrityksiä yhdistävät Biotaloustreffit.
Viime syksynä Helsingistä startannut, hyvän palautteen osallistujilta saanut Biotaloustreffit etenee nyt muille paikkakunnille alla olevan aikataulun mukaisesti. Tule vaikuttamaan, ideoimaan ja verkottumaan iltapäiväsessioon klo 14.30 alkaen. Varaa aika kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on maksuton.
Tilaisuuden painopiste on ryhmäkeskusteluissa. Treffitunnelmaan voi halutessaan virittäytyä jo etukäteen pohtimalla yhtä tai useampaa keskustelujen kolmesta teemasta:
1. Millaisia kumppanuuksia, toimijoita tai osaajia etsitte verkostoonne?
2. Miten bio- ja kiertotalouteen liittyvää raaka-aineen ja teknologioiden käyttöä voisi tehostaa ja kehittää? Esimerkiksi
i) millaisia sivuvirtoja yrityksenne voisi tarjota muiden yritysten jalostettavaksi tai olisi kiinnostunut itse jalostamaan ja ii) millaisia teknologioita kehitätte/ markkinoitte tai tarvitsisitte ?
3. Millä keinoin voisimme vauhdittaa bio- ja kiertotalouden innovaatioiden kehittämistä ja kaupallistamista?
Yhteistyössä:
Paikalliset biotaloustoimijat, Elintarviketeollisuusliitto ry, Kemianteollisuus ry, Metsäteollisuus ry, Teknologiateollisuus ry, Suomen Bioteollisuus ry, Maa- ja metsätalousministeriö, Työ- ja elinkeinoministeriö, VTT ja Tekes.
Lisätiedot: maija.pohjakallio@kemianteollisuus.fi, anu.kaukovirta-norja@vtt.fi
Lämpimästi tervetuloa!

Lisää

Aika

(Torstai) 13:30 - 18:30

Paikka

Frami, Seinäjoki

Frami, Kampusranta 9 B, 60320 Seinäjoki

Ilmoittautumisosoite

http://events.vtt.fi/attend/now/xaK1X

Kohderyhmä

Kaikki aiheesta kiinnostuneet toimijat.

Yhteyshenkilö

Sanna Kankaanpää, p. 0400 743 422, sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi