huhtikuu, 2021

12huhti12:0014:00Buustia ruokabisnekseen – maaseudun monet mahdollisuudet- verkkotapahtumaVerkkotapaaminen

Tapahtuman kuvaus

Buustia ruokabisnekseen – maaseudun monet mahdollisuudet- verkkotapahtuma

 

OHJELMA

(tarkennuksia
ohjelmaan vielä tulossa)

 

12:00 – 12:05
Tilaisuuden avaus ja tervetulosanat, Hannele Suvanto / Helsingin yliopisto
Ruralia-instituutti

12:05 – 12:20
Maatilakin voi olla brändi, Tiluksilla

12:20 – 12:45
Osta tilalta -päivän mahdollisuudet. Päivi Töyli / Aitojamakuja.fi, Turun
yliopiston Brahea-keskus & Kirsi Huhtala / Lakeuden Highland

12:45 – 13:00
Somella lisätuloja, Miika Soini / Muwex

13:00 – 13:15
Lähiruokakauppa verkossa, Joni Laitila / Tilalta.fi

13:15 – 13:30
Maatilan mahdollisuudet Green Care -palvelutuotannossa, Johanna Mäki-Rautila,
Eskoo sosiaalipalveluiden kuntayhtymä

13:30 – 13:45
Kumppanuusmaatalous – vakiasiakkaita ja auttavia käsiä, Erkki Vihonen /
ProAgria

13:45 – 14:00
Into tukena yrityksesi kehittämisessä, Sanna Kankaanpää / Into Seinäjoki

 

Ilmoittaudu mukaan https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/ruokaalanmahdollisuuksia

Lisää

Aika

(Maanantai) 12:00 - 14:00

Paikka

Verkkotapaaminen

Järjestäjä

Into Seinäjokielina.koivisto@intoseinajoki.fi Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki

Yhteyshenkilö

Elina Koivisto

Yhteystiedot

elina.koivisto@intoseinajoki.fi

X
X