Buustia ruokabisnekseen – maaseudun monet mahdollisuudet- verkkotapahtuma
OHJELMA
(tarkennuksia
ohjelmaan vielä tulossa)
12:00 – 12:05
Tilaisuuden avaus ja tervetulosanat, Hannele Suvanto / Helsingin yliopisto
Ruralia-instituutti
12:05 – 12:20
Maatilakin voi olla brändi, Tiluksilla
12:20 – 12:45
Osta tilalta -päivän mahdollisuudet. Päivi Töyli / Aitojamakuja.fi, Turun
yliopiston Brahea-keskus & Kirsi Huhtala / Lakeuden Highland
12:45 – 13:00
Somella lisätuloja, Miika Soini / Muwex
13:00 – 13:15
Lähiruokakauppa verkossa, Joni Laitila / Tilalta.fi
13:15 – 13:30
Maatilan mahdollisuudet Green Care -palvelutuotannossa, Johanna Mäki-Rautila,
Eskoo sosiaalipalveluiden kuntayhtymä
13:30 – 13:45
Kumppanuusmaatalous – vakiasiakkaita ja auttavia käsiä, Erkki Vihonen /
ProAgria
13:45 – 14:00
Into tukena yrityksesi kehittämisessä, Sanna Kankaanpää / Into Seinäjoki
Ilmoittaudu mukaan https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/ruokaalanmahdollisuuksia