Draivia biotalouteen - Lapin alueverkostopäivä

03helmi(helmi 3)10:0004(helmi 4)13:00Draivia biotalouteen - Lapin alueverkostopäiväRakkavaarantie 5, 99130 Sirkka

Tapahtuman kuvaus

Verkostopäivän alustusten materiaalit:ely-keskus.fi/lappi
Lapin luonnonvarat luovat mahdollisuuksia monelle toimialalle. Miten teemme luonnonvaroista yhdessä kestävästi bisnestä? Minkälaisia kehittämispolkuja tarvitsemme matkan varrelle?
Luvassa inspiroivia alustuksia ja yhdessä tekemistä – luovaan ajatteluun herättelemässä Petri Rajaniemi Future Works Oy:ltä ja Jyri Arponen Tekesiltä.
Tilaisuuteen toivotaan erityisesti yrittäjiä, alan tutkijoita ja kehittäjiä, opiskelijoita, viranomaisia ja muita alasta kiinnostuneita. Tavoitteena on saada kokoon joukko, jossa eri alojen ja persoonien kohtaaminen tuo esiin uusia oivalluksia.
Huippupuhujilta eväitä luovaan ajatteluun
Petri Rajaniemi on kolumnisti ja pitkänlinjan kehittämistyön ammattilainen. Esityksen sisältö on rakennettu osana isompaa kuvaa, jotta kyky nähdä ei hukkuisi yksityiskohtiin.
Ajattelua ja kyseenalaistamista ruokkiva, älykäs kokonaisuus, jossa viiltävän sarkastisella tyylillä katsotaan ajan, ihmisen ja liiketoiminnan tilaa ja pyritään löytämään uusia mahdollisuuksia. Annettu asiakaslupaus on ”sanoa edes jotain sellaista, mitä ei sano kukaan muu”.
Jyri Arponen aloitti 1.3.2015 Tekesissä Green Growth -ohjelman päällikkönä. Hän myös valmistelee uutta Tekesin cleantech-alan ohjelmaa.  
Arponen siirtyi Tekesiin Sitrasta, missä hän on toiminut vuodesta 2009 liiketoimintajohtajana ja johtavana asiantuntijana. Viimeiset kaksi vuotta Arponen vastasi Sitrassa Teolliset symbioosit -avainalueesta.
Arposella on yhteensä 20 vuoden kokemus yritysten liiketoiminnan kehittämisestä, rahoituksesta ja markkinoinnista. Hän on toiminut mm. mainostoimiston johtajana ja kauppa- ja teollisuusministeriön palveluksessa eri tehtävissä.
 
Tehemä pois!  #Lapinverkostopäivä

Lisää

Aika

3 (Keskiviikko) 10:00 - 4 (Torstai) 13:00(GMT+00:00)

Paikka

Rakkavaarantie 5, Sirkka

Rakkavaarantie 5, 99130 Sirkka

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/S/19DFE58B14D9EFF7.par

Kohderyhmä

Yrittäjät, alan tutkijat ja kehittäjät, opiskelijat, viranomaiset ja muut alasta kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Heino Vasara, puh. 0295 039 689