Eläinten hyvinvointi osana maatalouden tulevaisuutta

07loka(loka 7)12:0008(loka 8)15:00Eläinten hyvinvointi osana maatalouden tulevaisuuttaKylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, Kuopio

Tapahtuman kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on välittää ajankohtaista tietoa tuotantoeläinten hyvinvointiin liittyvistä asioista. Koulutuspäivien painopisteenä ovat naudat, lampaat ja vuohet sekä niihin liittyvät eläinten hyvinvointikorvauksen toimenpiteet. Tavoitteena on tuoda esiin uudesta Manner‐Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014‐2020 rahoitettavien eläinten hyvinvointikorvauksien mahdollisuudet ja eläinten hyvinvointiin vaikuttavat muut ohjelman toimenpiteet (koulutus, neuvonta sekä maatalousinvestoinnit ja näihin liittyvät rakentamisohjeet) sekä tuoda esiin eläinten hyvinvoinnin yhteys tuottavuuteen ja taloudellisesti kannattavaan toimintaan. Tilaisuuden tavoitteena on myös verkottaa eläinten hyvinvointiasioiden parissa toimivia tahoja ja samalla edistää tuotantoeläinten parissa työtä tekevien ihmisten työhyvinvointia.

Koulutus on osa neuvojien Neuvo 2020 taustoittavaa koulutuskokonaisuutta. 
Ilmoittautuminen 30.9.2014 mennessä.
Majoitus

Majoituskiintiön nimi on ”Mavi”, mikä tulee mainita varauksenteon yhteydessä kiintiöhinnan saamiseksi.

Varaukset tulee tehdä joko puhelimitse p. 030 608 30 tai sähköpostitse myynti@rauhalahti.fi. Kiintiö on voimassa 15.9.2014 saakka.

Lisää

Aika

7 (Tiistai) 12:00 - 8 (Keskiviikko) 15:00

Paikka

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8, Kuopio

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/S/8E4EAFBB25C082C1.par

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat neuvojat, ELY-keskusten eläinvalvojat ja investointitukivastaavat sekä rakentamisen asiantuntijat, eläinlääkärit, EU-tukiavustajat ja kuntien maaseutuelinkeinoviranomaiset.

Yhteyshenkilö

Timo Keskinen, timo.keskinen(at)mavi.fi