syyskuu, 2018

03syys14:3015:00Elintarvikelainsäädännön joustavuus -webinaari

Tapahtuman kuvaus

Elintarvikelainsäädännöstä löytyy paljon joustoa – miten sitä voi käyttää? Käymme webinaarissa läpi, miten toimijat voivat hyödyntää helpotuksia.

Asiasta kertoo ylitarkastaja Tuuli Koskimies Evirasta.

Ilmoittaudu 2.9. mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/B62B546314D5305F

Aika

(Maanantai) 14:30 - 15:00

Järjestäjä

Lähiruoan koordinaatiohankePäivi Töyli, 040 189 1929, paivi.toyli@utu.fi ja Heidi Valtari, 0400 487 160, heidi.valtari@utu.fi Turun yliopiston Brahea-keskus, 20014 Turun yliopisto

Kohderyhmä

Elintarvikealan yritykset tai yrittäjyyttä suunnittelevat sekä elintarvikekehittäjät

X
X