Elintarvikeosaajien verkostoseminaari III: Jäljitettävyyden eri tasot elintarvikeketjussa

23loka12:3016:00Elintarvikeosaajien verkostoseminaari III: Jäljitettävyyden eri tasot elintarvikeketjussaFrami, Kampusranta 9 B, 60320 Seinäjoki

Tapahtuman kuvaus

Elintarvikeosaajien verkostoiltapäivä järjestetään nyt jo kolmatta kertaa Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston toimesta.  Kyseessä on METKA-hankkeen seminaarisarja, jossa pureudutaan maatalous- ja elintarvikealojen ajankohtaisiin teemoihin  (METKA=Maatalous- ja elintarvikealan työelämälähtöiset korkea-asteen koulutustoteutukset 2012-2014).
Lokakuun seminaarissa käsitellään vastuullisuutta ja ruoan alkuperää otsikolla: Jäljitettävyyden eri tasot elintarvikeketjussa. Tilaisuuden puheenvuoroissa kuulemme aiheeseen liittyvästä tutkimustiedosta, käytännön toimista sekä jäljitettävyyden hyödyistä ja mahdollisista haasteista yrityksille ja kuluttajille. Puhujina seminaarissa on elintarvikealan asiantuntijoita sekä ajankohtaisia alan toimijoita: Tutkimuspäällikkö Juha-Matti Katajajuuri (MTT), Sisäinen tarkastaja Tuomo Långnabba (SOK), Väitöskirjatutkija Galina Kallio, (Aalto yliopisto), Laatu- ja turvallisuuspäällikkö Mikael Snellman (Snellman lihateollisuus Oy) sekä Tutkijatohtori Merja Lähdesmäki (Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti). Tarkemmat ohjelmatiedot näet ohessa olevasta liitteestä.  

Lisää

Aika

(Torstai) 12:30 - 16:00

Paikka

Frami, Seinäjoki

Frami, Kampusranta 9 B, 60320 Seinäjoki

Ilmoittautumisosoite

http://www.helsinki.fi/ruralia/koulutus/metka/pdf/Metkaseminaari23102014.pdf

Kohderyhmä

Kaikki ruoan alkuperästä, vastuullisuusteemasta tai yritystoiminnasta kiinnostuneet
elintarvike- ja maatalousalan toimijat

Yhteyshenkilö

Maria Suomela, maria.suomela(at)seamk.fi, p. 040 680 7502