lokakuu, 2014
Tapahtuman kuvaus
Elintarvikeosaajien verkostoiltapäivä järjestetään nyt jo kolmatta kertaa Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston toimesta. Kyseessä on METKA-hankkeen seminaarisarja, jossa pureudutaan maatalous- ja elintarvikealojen ajankohtaisiin teemoihin (METKA=Maatalous- ja elintarvikealan
Tapahtuman kuvaus
Elintarvikeosaajien verkostoiltapäivä järjestetään nyt jo kolmatta kertaa Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston toimesta. Kyseessä on METKA-hankkeen seminaarisarja, jossa pureudutaan maatalous- ja elintarvikealojen ajankohtaisiin teemoihin (METKA=Maatalous- ja elintarvikealan työelämälähtöiset korkea-asteen koulutustoteutukset 2012-2014).
Lokakuun seminaarissa käsitellään vastuullisuutta ja ruoan alkuperää otsikolla: Jäljitettävyyden eri tasot elintarvikeketjussa. Tilaisuuden puheenvuoroissa kuulemme aiheeseen liittyvästä tutkimustiedosta, käytännön toimista sekä jäljitettävyyden hyödyistä ja mahdollisista haasteista yrityksille ja kuluttajille. Puhujina seminaarissa on elintarvikealan asiantuntijoita sekä ajankohtaisia alan toimijoita: Tutkimuspäällikkö Juha-Matti Katajajuuri (MTT), Sisäinen tarkastaja Tuomo Långnabba (SOK), Väitöskirjatutkija Galina Kallio, (Aalto yliopisto), Laatu- ja turvallisuuspäällikkö Mikael Snellman (Snellman lihateollisuus Oy) sekä Tutkijatohtori Merja Lähdesmäki (Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti). Tarkemmat ohjelmatiedot näet ohessa olevasta liitteestä.
Lisää
Aika
(Torstai) 12:30 - 16:00
Paikka
Frami, Seinäjoki
Frami, Kampusranta 9 B, 60320 Seinäjoki
Ilmoittautumisosoite
Kohderyhmä
Kaikki ruoan alkuperästä, vastuullisuusteemasta tai yritystoiminnasta kiinnostuneet
elintarvike- ja maatalousalan toimijat
Yhteyshenkilö
Maria Suomela, maria.suomela(at)seamk.fi, p. 040 680 7502