Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa

20marras13:0016:00Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossaUudenmaankatu 249 (ent. maatalousoppilaitos)

Tapahtuman kuvaus

Tervetuloa mukaan alueellisiin tilaisuuksiin, joissa sisällön pääpaino on alkutuotannon yhteydessä aloitettavasta tai laajennettavasta elintarviketoiminnasta. Tilaisuuksien järjestäjinä ovat yhteistyössä Evira, sekä Lähiruokaa Uudeltamaalta –hanke. Alueelliset tilaisuudet on tarkoitettu alueen elintarviketuotantoa käynnistäville tai laajentaville maatiloille ja elintarvikeyrityksille, alueen valvontaviranomaisille ja yritysneuvojille.

Tilaisuuksissa voi tutustua toisiin tuottajiin ja elintarvikeyrittäjiin sekä oman alueen valvojiin. Eviran asiantuntijat tulevat paikalle kertomaan tuotantoon ja pakkauksiin liittyvästä sääntelystä. Pääset esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan sekä Eviran asiantuntijoiden että alueen valvojien kanssa elintarvikevalvontaan liittyvistä kysymyksistä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä: https://drive.google.com/file/d/0B9zijJnaS9_gVVQteXBQT3RrZ2c/view
Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: lahiruoka@laurea.fi

Lisää

Aika

(Maanantai) 13:00 - 16:00(GMT+00:00)

Paikka

Hyria, Hyvinkää

Uudenmaankatu 249 (ent. maatalousoppilaitos)