Elintarvikeyrityksen perustaminen – elintarvikelainsäädännön vaatimukset

14marras13:0016:00Elintarvikeyrityksen perustaminen – elintarvikelainsäädännön vaatimuksetLepaantie 129, 14610 Lepaa

Tapahtuman kuvaus

Infotilaisuuden tavoitteena on kertoa, mitä vaatimuksia elintarvikelainsäädäntö asettaa elintarvikkeiden valmistukselle ja myynnille. Tilaisuudessa käydään läpi mm. raaka-aineiden vastaanottoon, käsittelyyn ja valmistustiloihin asetettuja vaatimuksia, elintarviketyöntekijöiden toimintaa, osaamista ja pukeutumista sekä kerrotaan keinoja turvallisen tuotteen varmistamiseen. Samalla tutustumme Kanavan Panimon tuotantotiloihin, ja kuulemme vuonna 2016 perustetun yrityksen syntytarinan ja kokemuksia yrityksen perustamisesta.

Tilaisuus on tarkoitettu elintarviketoimijoille, yritystoimintaa suunnitteleville sekä alan viranomaisille.

Tilaisuuden järjestää Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke sekä Elintarviketurvallisuusviraston Pk-neuvonta-hanke. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumisia pyydetään kahvitarjoilua varten 8.11. mennessä. Voit lähettää etukäteen kysymyksiä aiheisiin liittyen.

Lisää

Aika

(Tiistai) 13:00 - 16:00(GMT+00:00)

Paikka

Hämeen ammattikorkeakoulu

Lepaantie 129, 14610 Lepaa

Ilmoittautumisosoite

Sanna.Lento@hamk.fi