Luomumpi Varsinais-Suomi, Uutta kasvua luomusta – osaamisella kannattavuutta Satakuntaan ja Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hankkeet järjestävät infotilaisuuden erikoiskasvien viljelystä, markkinoista ja kannattavuudesta sekä luomu- että tavanomaisen tuotannon näkökulmasta.
9.00-9.30 Kahvitarjoilu
9.30-9.40
Tapahtuman kuvaus
Luomumpi Varsinais-Suomi, Uutta kasvua luomusta – osaamisella kannattavuutta Satakuntaan ja Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hankkeet järjestävät infotilaisuuden erikoiskasvien viljelystä, markkinoista ja kannattavuudesta sekä luomu- että tavanomaisen tuotannon näkökulmasta.
9.00-9.30 Kahvitarjoilu
9.30-9.40 Avaussanat / Jari Lehmusvaara, Satafood Kehittämisyhdistys ry
9.40-10.10 Öljyhamppua luomuna ja tavanomaisena / Ville Virtanen, Murtolan HamppuFarmi Oy
10.10-10.40 Tattari – tulosta pienillä panoksilla / Juha Anttila, Pohjois-Pirkanmaan Tattariosuuskunta
10.40-11.00 Kahvitauko
11.00-11.30 Pellava – peltojemme kaunistus / Tiina Uusitalo, Elixi Oil Oy
11.30-12.00 Kumina – maataloutemme pikkujättiläinen / Jyrki Leppälä, Trans Farm Oy
12.00-12.50 Omakustanteinen lounas
12.50–13.10 Viljakas – Uuden kauden kuivuri / Susanna Hämäläinen, Viljakas Oy
13.10-13.40 Gluteenittomat erikoiskasvit luomuviljelyssä / Joeli Lintula, maanviljelijä
13.40-14.10 Viljelykierrolla kannattavuus paremmaksi / Sari Peltonen, ProAgria Keskusten Liitto
14.10- Loppukeskustelu päivän aiheista, verkostoitumista kahvitarjoilun äärellä
Ilmoittautumiset kahvitarjoilujen järjestämiseksi perjantaihin 12.10 klo 8.00 mennessä:
Alma Lehti, tekstiviestitse 0400 725 995 tai alma.lehti@proagria.fi