Etelä-Pohjanmaan mahtisatoa -työpaja: Etsi kultajyvät!

20syysKoko päivän tapahtumaEtelä-Pohjanmaan mahtisatoa -työpaja: Etsi kultajyvät!Ylistarontie 520, 61410 Ylistaro as

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla kerätään maaseudun kehittämisen mahtisatoa!

Kasvua, innovaatioita, kehitystä, jatkuvuutta. Tiedät itse mitä hanke sai aikaan, mutta kuinka kertoa siitä eteenpäin ja laittaa hyvä kiertämään?

Maaseutuohjelman rahoittamat kehityshankkeet tuottavat valtavasti hyvää ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Jotta työn mahtisato – tulokset, vaikuttavuus ja rahoituksen merkitys – ei huku raportteihin, kutsumme juuri sinut rakentamaan kanssamme koukuttavan ja vaikuttavan hankeviestinnän työkalupakkia.

Kaksi työpajaa ja maaseutujuhla

Työpajamuotoisissa tapaamisissa harjoitellaan löytämään hankkeiden todelliset kultajyvät ja kokeillaan erilaisia viestien muotoilemisen ja välittämisen tapoja. Parhaat käytännöt kerätään kaikkien hankkeiden parissa työsken­televien saataville. Mahtisadonkorjuu huipentuu toukokuussa 2019 Etelä-Pohjanmaan maaseutujuhlassa, jossa jokaisella on mahdollisuus kokeilla oppimaansa käytäntöön ja esitellä oman hankkeensa tulokset työpajoissa opituin keinoin. Tilaisuudet vetää seinäjokelainen Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI.

Merkitse nämä tärkeät päivämäärät kalenteriisi jo nyt! Lisätietoa tulossa.

Työpaja 1: 20.9.2018
Työpaja 2: 24.1.2019
Maaseutujuhla: toukokuu 2019

Etsi kultajyvät / 20.9.2018
Mikä on hankkeessa olennaista ja kiinnostavinta? Mitä sillä saatiin aikaan? Miksi siitä ylipäätään kannattaa ja pitää kertoa? Ensimmäisessä työpajassa harjoitellaan yhdessä ja toisia sparraten tunnistamaan onnistumisia ja hankkeiden suurimpia vaikutuksia. Päivä rakentuu napakoista ja informatiivisista alustuksista, pari- ja pienryhmätyöskentelystä sekä yhdessä innostumisesta. Päivän mahtisato osallistujille on kyky tunnistaa hankkeittensa kultajyvät.

Ohjelma https://kehaemail.sst.fi/files/keha_/user/3/7_2018_Uutiskirje/Epoely-Mahtisatoa-kutsu-A4.pdf

Lisää

Aika

Koko päivän tapahtuma (Torstai)(GMT+00:00)

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/S/A80E8115DAFEA612.par

Kohderyhmä

Etelä-Pohjanmaan hanketoimijat ja tukea saaneet yritykset, Leader-ryhmät

Yhteyshenkilö

Tuija Nikkari

Yhteystiedot

0295 027 703