Etelä-Pohjanmaan mahtisatoa -työpaja:

24tammiKoko päivän tapahtumaEtelä-Pohjanmaan mahtisatoa -työpaja:

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla kerätään maaseudun kehittämisen mahtisatoa!

Kasvua, innovaatioita, kehitystä, jatkuvuutta. Tiedät itse mitä hanke sai aikaan, mutta kuinka kertoa siitä eteenpäin ja laittaa hyvä kiertämään?

Maaseutuohjelman rahoittamat kehityshankkeet tuottavat valtavasti hyvää ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Jotta työn mahtisato – tulokset, vaikuttavuus ja rahoituksen merkitys – ei huku raportteihin, kutsumme juuri sinut rakentamaan kanssamme koukuttavan ja vaikuttavan hankeviestinnän työkalupakkia.

Kaksi työpajaa ja maaseutujuhla

Työpajamuotoisissa tapaamisissa harjoitellaan löytämään hankkeiden todelliset kultajyvät ja kokeillaan erilaisia viestien muotoilemisen ja välittämisen tapoja. Parhaat käytännöt kerätään kaikkien hankkeiden parissa työsken­televien saataville. Mahtisadonkorjuu huipentuu toukokuussa 2019 Etelä-Pohjanmaan maaseutujuhlassa, jossa jokaisella on mahdollisuus kokeilla oppimaansa käytäntöön ja esitellä oman hankkeensa tulokset työpajoissa opituin keinoin. Tilaisuudet vetää seinäjokelainen Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI.

Merkitse nämä tärkeät päivämäärät kalenteriisi jo nyt! Lisätietoa tulossa.

Työpaja 1: 20.9.2018
Työpaja 2: 24.1.2019
Maaseutujuhla: toukokuu 2019

Kerro kultajyvistä / 24.1.2019
Kultajyvät ovat kämmenellä, mutta kuinka niistä kerrotaan muille? Toisessa työpajassa harjoitellaan käytännönläheisesti nykyaikaisia tapoja viestiä omasta hankkeesta ja sen tuloksista kiinnostavasti ja näkyvästi tehokkaan ja monikanavaisen vaikuttavuusviestinnän keinoin (esim. nettisivut, Twitter, FB, podcast, videot, printtimedia, podcast). Päivän mahtisato osallistujille on taito esitellä hankkeensa kultajyvät.

Ohjelma https://kehaemail.sst.fi/files/keha_/user/3/7_2018_Uutiskirje/Epoely-Mahtisatoa-kutsu-A4.pdf

Lisää

Aika

Koko päivän tapahtuma (Torstai)

Järjestäjä

Kohderyhmä

Etelä-Pohjanmaan hanketoimijat ja yritystuen saajat

Yhteyshenkilö

Tuija Nikkari

Yhteystiedot

0295 027 703, tuija.nikkari@ely-keskus.fi