maaliskuu, 2017

10maalis08:0016:00Gluteeniton viljelykierto tunnetuksiHuittisten kaupungintalo, Huittinen, Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Tapahtuman kuvaus

GLUTEENITON KAURA TUOTANTOVAIHTOEHTONA
HUITTINEN, pe 10.3.2017
Huittisten kaupungintalon valtuustosali (3. krs), Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen
 
8:00 – 8:30                 Tervetulokahvi

8:30 – 8:40                 Tilaisuuden avaus                                                        
Jari Lehmusvaara, Toimitusjohtaja, Satafood kehittämisyhdistys ry

8:40 – 8:50                Gluteenittoman viljelykierron esittely
Jukka Saarinen, Kehitysasiantuntija, Satafood Kehittämisyhdistys ry
 
8:50–9:35                                   Viljamarkkinakatsaus                      
Rikard Korkman, Vilja-asiamies, Svenska Lantbruksproducenternas förbund SLC R.F.

9:35–10:15                Miksi suomalainen kaura on niin hyvää?                  
Hannu Salovaara, Viljateknologian professori emeritus

10:15–10:45              Viljely- ja markkinariskien hallinta viljantuotannossa               
Petri Lintukangas, Markkinariskien hallinta –hanke
 
10:45–11:30               Hometoksiinit kaurantuotannon uhkana                   
Marja Jalli, Erikoistutkija, Luonnonvarakeskus (Luke)
 
11:30–12.00               Viljelyttäjän puheenvuoro                                           
Heikki Puntila, Hallituksen puheenjohtaja, Polar Oats Oy

12:00–12:10              Loppukeskustelu 

12:10–13:00              LOUNASTAUKO (omakustanteinen)
 
 
VILJELYKIERRON MONIPUOLISTAMINEN GLUTEENITTOMILLA KASVEILLA
 
12:30–13:00              Kahvitarjoilu

13:00–13:10              Tilaisuuden avaus                                                        
Jukka Saarinen, Kehitysasiantuntija Satafood Kehittämisyhdistys ry
 
13:10–13:30              Rehuherneen kysyntä kasvussa
Taneli Marttila, Asiakkuuspäällikkö, A-Rehu Oy
 
13:30–14.10               Kuminan viljely
Dan Kjällberg, Tehtaanjohtaja / Viljelyneuvoja, Caraway Finland Oy
 
14:10–14:40              Gluteenittoman tattarin viljely
Markku Vitikainen, Toimitusjohtaja, Keskisen Mylly Oy
 
14:40–15:10              Öljypellavan viljely 
Tiina Uusitalo, Viljelyneuvoja, Elixi Oil Oy
 
15:10–15:40              Kuituhampulla vaihtelua viljelykiertoon
Henri Mattila, Tuotantopäällikkö, Hemprefine Oy

15:40–16:00              Loppukeskustelu
 
Ilmoittautuminen tilaisuuteen satafood@satafood.net keskiviikkoon 8.3.2017 mennessä.
 
Ilmoitathan osallistutko aamu- vai iltapäivän osioon ja aiotko ruokailla Huittisten kaupungintalon ruokalassa!

Lisää

Aika

(Perjantai) 08:00 - 16:00

Paikka

Huittisten kaupungintalo, Huittinen

Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Kohderyhmä

Alkutuottajat, (perinteiset vilja- ja erikoiskasvitilat), gluteenittomia raaka-aineita jalostavat yritykset sekä gluteenittomia raaka-aineita vievät yritykset.

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen, 040 555 3683, jukka saarinen@satafood.net

X
X