maaliskuu, 2017

10maalis08:0016:00Gluteeniton viljelykierto tunnetuksiHuittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Tapahtuman kuvaus

GLUTEENITON KAURA TUOTANTOVAIHTOEHTONA
HUITTINEN, pe 10.3.2017
Huittisten kaupungintalon valtuustosali (3. krs), Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen
 
8:00 – 8:30                 Tervetulokahvi

8:30 – 8:40                 Tilaisuuden avaus                                                        
Jari Lehmusvaara, Toimitusjohtaja, Satafood kehittämisyhdistys ry

8:40 – 8:50                Gluteenittoman viljelykierron esittely
Jukka Saarinen, Kehitysasiantuntija, Satafood Kehittämisyhdistys ry
 
8:50–9:35                                   Viljamarkkinakatsaus                      
Rikard Korkman, Vilja-asiamies, Svenska Lantbruksproducenternas förbund SLC R.F.

9:35–10:15                Miksi suomalainen kaura on niin hyvää?                  
Hannu Salovaara, Viljateknologian professori emeritus

10:15–10:45              Viljely- ja markkinariskien hallinta viljantuotannossa               
Petri Lintukangas, Markkinariskien hallinta –hanke
 
10:45–11:30               Hometoksiinit kaurantuotannon uhkana                   
Marja Jalli, Erikoistutkija, Luonnonvarakeskus (Luke)
 
11:30–12.00               Viljelyttäjän puheenvuoro                                           
Heikki Puntila, Hallituksen puheenjohtaja, Polar Oats Oy

12:00–12:10              Loppukeskustelu 

12:10–13:00              LOUNASTAUKO (omakustanteinen)
 
 
VILJELYKIERRON MONIPUOLISTAMINEN GLUTEENITTOMILLA KASVEILLA
 
12:30–13:00              Kahvitarjoilu

13:00–13:10              Tilaisuuden avaus                                                        
Jukka Saarinen, Kehitysasiantuntija Satafood Kehittämisyhdistys ry
 
13:10–13:30              Rehuherneen kysyntä kasvussa
Taneli Marttila, Asiakkuuspäällikkö, A-Rehu Oy
 
13:30–14.10               Kuminan viljely
Dan Kjällberg, Tehtaanjohtaja / Viljelyneuvoja, Caraway Finland Oy
 
14:10–14:40              Gluteenittoman tattarin viljely
Markku Vitikainen, Toimitusjohtaja, Keskisen Mylly Oy
 
14:40–15:10              Öljypellavan viljely 
Tiina Uusitalo, Viljelyneuvoja, Elixi Oil Oy
 
15:10–15:40              Kuituhampulla vaihtelua viljelykiertoon
Henri Mattila, Tuotantopäällikkö, Hemprefine Oy

15:40–16:00              Loppukeskustelu
 
Ilmoittautuminen tilaisuuteen satafood@satafood.net keskiviikkoon 8.3.2017 mennessä.
 
Ilmoitathan osallistutko aamu- vai iltapäivän osioon ja aiotko ruokailla Huittisten kaupungintalon ruokalassa!

Lisää

Aika

(Perjantai) 08:00 - 16:00

Paikka

Huittisten kaupungintalo, Huittinen

Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Kohderyhmä

Alkutuottajat, (perinteiset vilja- ja erikoiskasvitilat), gluteenittomia raaka-aineita jalostavat yritykset sekä gluteenittomia raaka-aineita vievät yritykset.

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen, 040 555 3683, jukka saarinen@satafood.net

X
X