Gluteeniton viljelykierto tunnetuksi
10maalis08:0016:00Gluteeniton viljelykierto tunnetuksi
Tapahtuman kuvaus
GLUTEENITON KAURA TUOTANTOVAIHTOEHTONA HUITTINEN, pe 10.3.2017 Huittisten kaupungintalon valtuustosali (3. krs), Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen 8:00 – 8:30 Tervetulokahvi 8:30 – 8:40 Tilaisuuden avaus Jari
Tapahtuman kuvaus
GLUTEENITON KAURA TUOTANTOVAIHTOEHTONA
HUITTINEN, pe 10.3.2017
Huittisten kaupungintalon valtuustosali (3. krs), Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen
8:00 – 8:30 Tervetulokahvi
8:30 – 8:40 Tilaisuuden avaus
Jari Lehmusvaara, Toimitusjohtaja, Satafood kehittämisyhdistys ry
8:40 – 8:50 Gluteenittoman viljelykierron esittely
Jukka Saarinen, Kehitysasiantuntija, Satafood Kehittämisyhdistys ry
8:50–9:35 Viljamarkkinakatsaus
Rikard Korkman, Vilja-asiamies, Svenska Lantbruksproducenternas förbund SLC R.F.
9:35–10:15 Miksi suomalainen kaura on niin hyvää?
Hannu Salovaara, Viljateknologian professori emeritus
10:15–10:45 Viljely- ja markkinariskien hallinta viljantuotannossa
Petri Lintukangas, Markkinariskien hallinta –hanke
10:45–11:30 Hometoksiinit kaurantuotannon uhkana
Marja Jalli, Erikoistutkija, Luonnonvarakeskus (Luke)
11:30–12.00 Viljelyttäjän puheenvuoro
Heikki Puntila, Hallituksen puheenjohtaja, Polar Oats Oy
12:00–12:10 Loppukeskustelu
12:10–13:00 LOUNASTAUKO (omakustanteinen)
VILJELYKIERRON MONIPUOLISTAMINEN GLUTEENITTOMILLA KASVEILLA
12:30–13:00 Kahvitarjoilu
13:00–13:10 Tilaisuuden avaus
Jukka Saarinen, Kehitysasiantuntija Satafood Kehittämisyhdistys ry
13:10–13:30 Rehuherneen kysyntä kasvussa
Taneli Marttila, Asiakkuuspäällikkö, A-Rehu Oy
13:30–14.10 Kuminan viljely
Dan Kjällberg, Tehtaanjohtaja / Viljelyneuvoja, Caraway Finland Oy
14:10–14:40 Gluteenittoman tattarin viljely
Markku Vitikainen, Toimitusjohtaja, Keskisen Mylly Oy
14:40–15:10 Öljypellavan viljely
Tiina Uusitalo, Viljelyneuvoja, Elixi Oil Oy
15:10–15:40 Kuituhampulla vaihtelua viljelykiertoon
Henri Mattila, Tuotantopäällikkö, Hemprefine Oy
15:40–16:00 Loppukeskustelu
Ilmoittautuminen tilaisuuteen satafood@satafood.net keskiviikkoon 8.3.2017 mennessä.
Ilmoitathan osallistutko aamu- vai iltapäivän osioon ja aiotko ruokailla Huittisten kaupungintalon ruokalassa!
Lisää
Aika
10.03.2017 08:00 - 16:00(GMT+00:00)
Paikka
Huittisten kaupungintalo, Huittinen
Huittisten kaupungintalo, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen
Kohderyhmä
Alkutuottajat, (perinteiset vilja- ja erikoiskasvitilat), gluteenittomia raaka-aineita jalostavat yritykset sekä gluteenittomia raaka-aineita vievät yritykset.
Yhteyshenkilö
Jukka Saarinen, 040 555 3683, jukka saarinen@satafood.net