maaliskuu, 2017

14maalis08:0015:30Gluteeniton viljelykierto tunnetuksiAura - Sali, Aura, Aura - Sali, Urpontie 2, 21380 Aura

Tapahtuman kuvaus

GLUTEENITON KAURA TUOTANTOVAIHTOEHTONA
AURA, ti 14.3.2017
Aura-Sali, Urpontie 2, 21380 Aura
 
8:00-8:30                   Tervetulokahvi                          
 
8:30-8:40                   Avaus ja Gluteenittoman viljelykierron esittely
Jukka Saarinen, Kehitysasiantuntija, Satafood Kehittämisyhdistys ry
 
8:40-9:00                   Viljamarkkinakatsaus
Katariina Mattila, Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry                                                                   
 
9:00–9:45                  Miksi suomalainen kaura on niin hyvää                    
Hannu Salovaara, Viljateknologian professori emeritus
 
9:45–10:15                Kauralajikkeet lajikekokeiden valossa      
Antti Laine, Tutkija, Luke
 
10:15–11:00               Hometoksiinit kaurantuotannon uhkana                   
Päivi Parikka, Erikoistutkija, Luonnonvarakeskus (Luke)
 
11.00–11.30               Puhdaskaurantuottajan puheenvuoro                        
Peter Österman, Viljelijä, Talousneuvoja, Svenska lantbrukssällskapens förbund  (SLF)
 
11.30–11.40               Loppukeskustelu
 
 
VILJELYKIERRON MONIPUOLISTAMINEN GLUTEENITTOMILLA KASVEILLA
 
12:30–13:00              Kahvitarjoilu
 
13:00–13:10              Tilaisuuden avaus
Jukka Saarinen, Kehitysasiantuntija, Satafood Kehittämisyhdistys ry
 
13:10–13:50              Kuminan ja öljyhampun viljely
Jyrki Leppälä, Toimitusjohtaja, Trans Farm Oy
 
13:50–14:20              Öljypellavan viljely
Tiina Uusitalo, Viljelyneuvoja, Elixi Oil Oy
 
14:20–14:50              Kuituhampulla vaihtelua viljelykiertoon
Henri Mattila, Tuotantopäällikkö, Hemprefine Oy
 
14:50–15:20              Gluteenittoman tattarin viljely
Juha Anttila, Puheenjohtaja, Pohjois-Pirkanmaan Tattariosuuskunta
 
15.20–15:30               Loppukeskustelu
 
Ilmoittautuminen tilaisuuteen satafood@satafood.net maanantaihin 14.3.2017 mennessä.
Ilmoitathan osallistutko aamu- vai iltapäivän osioon!

Lisää

Aika

(Tiistai) 08:00 - 15:30

Paikka

Aura - Sali, Aura

Aura - Sali, Urpontie 2, 21380 Aura

Kohderyhmä

Alkutuottajat, (perinteiset vilja- ja erikoiskasvitilat), gluteenittomia raaka-aineita jalostavat yritykset sekä gluteenittomia raaka-aineita vievät yritykset.

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen, 040 555 3683, jukka saarinen@satafood.net

X
X