tammikuu, 2019

23tammi09:3014:00Gluteenittomat kasvit vaihtoehtonaKeskisen Mylly Oy, Keskisentie 74, 35700 Vilppula

Lisää

Tapahtuman kuvaus

9:30-10:00 Kahvitarjoilu

10:00-10:10 Tilaisuuden avaus / Anna-Liisa Liettyä, Keuruun YTA

10:10-10:30 Keskisen Myllyn puheenvuoro / Markku Vitikainen, Keskisen Mylly Oy

10:30-11:00 Gluteeniton kaura – tarkkuutta ja kannattavuutta – Viljelijäpuheenvuoro / Matias Kangas, Kankaan tila, Harjavalta

11:00-11:30 Öljykasveilla monipuolisuutta viljelykiertoon / Hanna Yli-Kuha, Alavuden öljynpuristamo Oy

11:30-12:00 Kumina maataloutemme pikkujättiläinen / Jyrki Leppälä, Transfarm Oy

12:00-12:45 Lounastauko

12:45-13:15 Onnistu palkokasveilla – lisää kotimaista valkuaista / Frederick Stoddard, Helsingin Yliopisto

13:15-13:45 Nurmisiementuotanto – lisää gluteenittomia kasvilajivaihtoehtoja / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry

13:45-14:00 Loppukeskustelu

Tarjoilujen varmistamiseksi ilmoittautumiset viimeistään 20.1.2019 osoitteeseen jukka.saarinen@satafood.net tai tekstiviestillä 040-5553683.

Aika

(Keskiviikko) 09:30 - 14:00

Paikka

Keskisen Mylly Oy

Keskisentie 74, 35700 Vilppula

Järjestäjä

Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hankeSatafood Kehittämisyhdistys ry Viialankatu 25, 32700 Huittinen

Ilmoittautumisosoite

Kohderyhmä

Maatilat, maanviljelijät

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen

Yhteystiedot

jukka.saarinen@satafood.net, 040-5553683

X
X