9:30-10:00 Kahvitarjoilu
10:00-10:10 Tilaisuuden avaus / Anna-Liisa Liettyä, Keuruun YTA
10:10-10:30 Keskisen Myllyn puheenvuoro / Markku Vitikainen, Keskisen Mylly Oy
10:30-11:00 Gluteeniton kaura – tarkkuutta ja kannattavuutta – Viljelijäpuheenvuoro / Matias Kangas, Kankaan tila, Harjavalta
11:00-11:30 Öljykasveilla monipuolisuutta viljelykiertoon / Hanna Yli-Kuha, Alavuden öljynpuristamo Oy
11:30-12:00 Kumina maataloutemme pikkujättiläinen / Jyrki Leppälä, Transfarm Oy
12:00-12:45 Lounastauko
12:45-13:15 Onnistu palkokasveilla – lisää kotimaista valkuaista / Frederick Stoddard, Helsingin Yliopisto
13:15-13:45 Nurmisiementuotanto – lisää gluteenittomia kasvilajivaihtoehtoja / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry
13:45-14:00 Loppukeskustelu
Tarjoilujen varmistamiseksi ilmoittautumiset viimeistään 20.1.2019 osoitteeseen jukka.saarinen@satafood.net tai tekstiviestillä 040-5553683.