maaliskuu, 2019

25maalis09:0014:00Gluteenittomien tuotteiden tuotanto, jalostus ja markkinatMaatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Tapahtuman kuvaus

Ohjelma:
9:00-9:20 Kahvitarjoilu
9:20-9:30 Gluteeniton viljelykierto –hankkeen tervehdys / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry
9:30-10:00 Gluteenittomien raaka-aineiden ja tuotteiden vientimahdollisuuksia / Max Schulman, MTK
10:00-10:40 Viljelykierron vaikutukset tilan talouteen ja työmäärään sekä maan kasvukuntoon / Tuomas Mattila, Suomen ympäristökeskus
10:40-11:00 Jaloittelua ja jutustelua
11:00-11:30 Elintarvikejalostajan mietteitä / Niklas Kumlin, Helsingin Mylly Oy
11:30-11:50 Viljelijäpuheenvuoro: Gluteeniton viljelykierto käytännössä / Matias Kangas, Kankaan tila, Harjavalta
11:50-12:20 Suomalainen laatukaura nimisuojatuksi / Päivi Tähtinen, Kaurayhdistys ry
12:20-12:30 Loppukeskustelu
12:30-13:30 Kevyttä purtavaa ja verkostoitumista

Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!
Lisätiedot ja ilmoittautumiset tilaisuuteen sähköpostilla perjantaihin 15.3.2019 mennessä emilia.ruokonen@satafood.net

Lisää

Aika

(Maanantai) 09:00 - 14:00

Paikka

Maatalousmuseo Sarka

Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Järjestäjä

Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hankeSatafood Kehittämisyhdistys ry Viialankatu 25, 32700 Huittinen

Ilmoittautumisosoite

Kohderyhmä

Maanviljelijät, asiasta kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen

Yhteystiedot

358405553683, jukka.saarinen@satafood.net

X
X