Hankekouolutus

07marras(marras 7)09:3008(marras 8)14:30HankekouolutusPyhätunturi, luontokeskus naava, Pelkosenniemi

Tapahtuman kuvaus

Lapin ELY-keskus järjestää hankekoulutuksen 7.-8.11.2018 Pyhällä luontokeskus Naavassa. Hankekoulutuksen tarkoituksena on kehittää maaseudun toimijoiden osaamista. Hankekoulutuksessa on luvassa vinkkejä, ohjeita ja vertaistukea hanketoimijoille.

Hankekoulutus on kaksipäiväinen. Ensimmäisenä päivänä ohjelmassa on yleistä infoa hanketoimijalle. Toisena päivänä keskitymme tarkastelemaan mahdollisuuksia yrittäjille, perehdymme tietosuojaan sekä suuntaamme katseet tulevaisuuteen ja tulevaan ohjelmakauteen.

Hankekoulutus on ilmainen. Majoituksesta ja ruokailuista aiheutuvista kuluista jokainen vastaa itse. Hankekoulutuksen osallistujilla on mahdollisuus majoittua Pyhällä sijaitsevissa huoneistoissa. Hankekoulutukseen osallistujille voimassa olevat hinnat ja huoneistot löydät tämän uutisen lopusta. Hinnat ovat voimassa mainittaessa varauksen yhteydessä saapuvansa ”ELY-keskuksen hankekoulutukseen 7.-8.11.”. Majoitukset tulee varata oheisten ohjeiden mukaisesti, jolloin saa ko. hinnat. Huomaathan, että hinnat ovat huoneistokohtaisia. Kuhunkin huoneistoon mahtuu 4-6 hlöä, riippuen huoneiston koosta.

Nautimme lounaat Café Loimussa luontokeskus Naavan välittömässä läheisyydessä. Samasta paikasta on mahdollista syödä aamupalaa. Huoneistoissa on myös keittiöt, ja aamupalan voi nauttia halutessaan myös niissä. Illallinen nautitaan myös Cafe Loimussa. Lounaat kustantavat 11,50€ ja illallinen 22€.

Lisää

Aika

7 (Keskiviikko) 09:30 - 8 (Torstai) 14:30(GMT+00:00)

Paikka

Pyhätunturi, Pelkosenniemi

Pyhätunturi, luontokeskus naava, Pelkosenniemi

Ilmoittautumisosoite

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/uutiset-2018/-/asset_publisher/zLV23p6BEOJa/content/lapin-ely-keskus-jarjestaa-hankekoulutuksen-marraskuussa-lappi-?redirect=http://www.ely-keskus.fi/web/ely/uutiset-2018?p_p_id=101_INSTANCE_zLV23p6BEOJa&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-8&p_p_col_count=1

Yhteyshenkilö

Iida Vesterinen

Yhteystiedot

iida.vesterinen@ely-keskus.fi, 0295 037 008