HELMET Areena - valtakunnallinen hevosenlannan hyötykäyttötapahtuma

02maalis08:0016:00HELMET Areena - valtakunnallinen hevosenlannan hyötykäyttötapahtumaPilvenmäentie 7, FORSSA

Tapahtuman kuvaus

Hallituksen kärkihankkeisiin kuuluva valtakunnallinen hevosenlannan hyötykäyttöhanke HELMET-Hevosenlanta menestystarinoiksi järjestää ensimmäinen HELMET Areena tilaisuuden. Kyseessä on valtakunnallinen tapahtuma, jossa esitellään esimerkkejä hevosenlannan hyötykäytöstä ja kuullaan viimeisimmät kuulumiset lannan hyötykäyttöön liittyen. Areena on paikka keskustelulle, tiedonvaihdolle, kohtaamisille ja ratkaisujen löytymiselle.

Tapahtuman teemat ovat ravinteiden hyödyntäminen, poltto ja pyrolyysi, kompostointi ja biokaasutus. Tapahtuma alkaa ”Lantahaasteiden paneelilla”, jossa toimijat keskustelevat hevosenlantaan liittyvistä haasteistaan. Tämän jälkeen asiantuntijat tuovat alustuksissaan esille esimerkkiratkaisuja, hyötykäytön mahdollisuuksia ja hyödyntämisessä huomioitavia asioita. Tapahtumavieraat pääsevät kunkin alustuksen jälkeen pöytäryhmissä keskustelemaan aiheista ja esittämään omia näkemyksiään.
Tapahtumaan osallistuu palveluntuottajia, joita tapahtumavieraiden on mahdollista tavata match making -osuudessa tapahtuman lopussa lyhyissä kahdenkeskisissä istunnoissa.

Tapahtuma on maksuton ja osallistuminen sisältää ohjelman ja materiaalien lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.
Tervetuloa!

Lisää

Aika

(Torstai) 08:00 - 16:00

Paikka

Pilvenmäentie 7, FORSSA

Ilmoittautumisosoite

https://www.lyyti.fi/reg/Helmet_Areena_7217

Kohderyhmä

Tallinpitäjät, hevosalan yrittäjät, kaikki hevosenlannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot kuten maatilat, viherrakentajat, puutarhat, taimistokasvattajat, enegiayhtiöt, jäteyhtiöt sekä palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat

Yhteyshenkilö

Matti Arffman, matti.arffman@envitecpolis.fi, GSM 044 783 1700