HELMET Pirtti - Hevosenlanta hyötykäyttöön Keski-Suomessa

24tammi11:3016:00HELMET Pirtti - Hevosenlanta hyötykäyttöön Keski-SuomessaVesangantie 24, Jyväskylä

Tapahtuman kuvaus

Hallituksen kärkihankkeisiin kuuluva HELMET-Hevosenlanta menestystarinoiksi järjestää käytännönläheisen Pirttitilaisuuden Jyväskylässä Killerin raviradalla.

Tule mukaan:

Kuuntelemaan millaisia hevosenlannan hytötykäytön ratkaisuja muualla Suomessa on toteutettu sekä mitä Keski-Suomessa jo tehdään ja suunnitellaan.
Keskustelemaan, kyselemään, haastamaan ja kyseenalaistamaan erilaisista hevosenlannan hyötykäytön vaihtoehdoista asiantuntijoita, ratkaisuja toteuttaneita ja ratkaisuntarjoajia.
Kohtaamaan vanhoja ja uusia kumppaneita, vastinpareja, yrityksiä, asiakkaita, niitä jotka painivat samojen haasteiden kanssa ja niitä joilta löytyy ratkaisuja.
Löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivia ratkaisuja.
Päivän tavoitteena on esitellä vaihtoehtoja, antaa vastauksia, kumota myyttejä ja herättää mielenkiintoa. Päivän päätteeksi sinulla on käsitys, kenen kanssa ja miten haluat jatkaa asian eteenpäin viemistä, ja kuinka HELMET voi siinä auttaa.

Lisää

Aika

(Tiistai) 11:30 - 16:00

Paikka

Vesangantie 24, Jyväskylä

Ilmoittautumisosoite

https://www.lyyti.fi/reg/HELMEThanke_Jyvaskylan_aluetilaisuus_2412017_8698

Kohderyhmä

Tallinpitäjät, hevosalantoimijat, lannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot kuten maatilat, viherrakentajat, enegiayhtiöt, jäteyhtiöt ja lannoitevalmisteiden valmistajat sekä palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat.

Yhteyshenkilö

Matti Arffman, 044 783 1700, matti.arffman@envitecpolis.fi