HELMET- Pirtti Hevosenlanta hyötykäyttöön Savossa

28maalis11:0016:00HELMET- Pirtti Hevosenlanta hyötykäyttöön SavossaKuopion ravirata, Toto-halli, Puikkarintie 41, 70420 Kuopio

Tapahtuman kuvaus

Hallituksen kärkihankkeisiin kuuluva HELMET-Hevosenlanta menestystarinoiksi järjestää käytännönläheisen Pirttitilaisuuden Kuopiossa, Kuopion raviradalla.

Tule mukaan:

Kuuntelemaan millaisia hevosenlannan hytötykäytön ratkaisuja muualla Suomessa on toteutettu sekä mitä Savossa jo tehdään ja suunnitellaan.
Keskustelemaan, kyselemään, haastamaan ja kyseenalaistamaan erilaisista hevosenlannan hyötykäytön vaihtoehdoista asiantuntijoita, ratkaisuja toteuttaneita ja ratkaisuntarjoajia.
Kohtaamaan vanhoja ja uusia kumppaneita, vastinpareja, yrityksiä, asiakkaita, niitä jotka painivat samojen haasteiden kanssa ja niitä joilta löytyy ratkaisuja.
Löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivia ratkaisuja.
Päivän tavoitteena on esitellä vaihtoehtoja, antaa vastauksia, kumota myyttejä ja herättää mielenkiintoa. Päivän päätteeksi sinulla on käsitys, kenen kanssa ja miten haluat jatkaa asian eteenpäin viemistä, ja kuinka HELMET voi siinä auttaa

Lisää

Aika

(Tiistai) 11:00 - 16:00

Paikka

Kuopion ravirata, Kuopio

Kuopion ravirata, Toto-halli, Puikkarintie 41, 70420 Kuopio

Ilmoittautumisosoite

http://envitecpolis.fi/helmet/tapahtumat/pirtti-tilaisuus-kuopiossa-28-3-2017/

Kohderyhmä

Tallinpitäjät, hevosalantoimijat, lannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot kuten maatilat, viherrakentajat, enegiayhtiöt, jäteyhtiöt ja lannoitevalmisteiden valmistajat sekä palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat.

Yhteyshenkilö

Matti Arffman, 044 783 1700, matti.arffman@envitecpolis.fi