HELMET Pirtti -Hevosvoimaa Uudellamaalla

23tammi08:4515:00HELMET Pirtti -Hevosvoimaa UudellamaallaPuimalanpolku 6, 04400 Järvenpää

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Hallituksen kärkihankkeisiin kuuluva HELMET-Hevosenlanta menestystarinoiksi järjestää käytännönläheisen Pirttitilaisuuden Ratsastuskeskus Ainossa Järvenpäässä.

Tule mukaan:

Kuuntelemaan millaisia hevosenlannan hytötykäytön ratkaisuja muualla Suomessa on toteutettu sekä mitä Uudellamaalla jo tehdään ja suunnitellaan.
Keskustelemaan, kyselemään, haastamaan ja kyseenalaistamaan erilaisista hevosenlannan hyötykäytön vaihtoehdoista asiantuntijoita, ratkaisuja toteuttaneita ja ratkaisuntarjoajia.
Kohtaamaan vanhoja ja uusia kumppaneita, vastinpareja, yrityksiä, asiakkaita, niitä jotka painivat samojen haasteiden kanssa ja niitä joilta löytyy ratkaisuja.
Löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivia ratkaisuja.

Päivän tavoitteena on esitellä vaihtoehtoja, antaa vastauksia, kumota myyttejä ja herättää mielenkiintoa. Päivän päätteeksi sinulla on käsitys, kenen kanssa ja miten haluat jatkaa asian eteenpäin viemistä, ja kuinka HELMET voi siinä auttaa.

Lisää

Aika

(Tiistai) 08:45 - 15:00(GMT+00:00)

Paikka

Ratsastuskeskus Aino

Puimalanpolku 6, 04400 Järvenpää

Ilmoittautumisosoite

https://www.lyyti.fi/reg/HELMET_Pirtti__Hevosvoimaa_Uudellemaalle_8784

Kohderyhmä

Tallinpitäjät, hevosalantoimijat, lannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot kuten maatilat, viherrakentajat, enegiayhtiöt, jäteyhtiöt ja lannoitevalmisteiden valmistajat sekä palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat.

Yhteyshenkilö

Matti Arffman

Yhteystiedot

044 783 1700, matti.arffman@envitecpolis.fi