HELMET Pirtti - Maanosaajan matkassa Etelä-Savossa

28maalis08:4515:30HELMET Pirtti - Maanosaajan matkassa Etelä-SavossaVeikantie 6, 50300 Mikkeli

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Hallituksen kärkihankkeisiin kuuluva HELMET-Hevosenlanta menestystarinoiksi -hanke ja Resurssitehokas Maanosaaja -hanke järjestävät yhteistyössä RavinnePiika – sekä YSKE – hankkeiden kanssa käytännönläheisen Pirttitilaisuuden Mikkelissä Veikan kartanossa.

Etelä-Savon Pirtissä lannan hyötykäytön lisäksi teemoina ovat mm. maan kasvukunto ja ravinteiden kierrätys sekä biokaasu. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alueen maatilayrittäjät ja tallinpitäjät.

Ohjelma koostuu ajankohtaisista case-esimerkeistä ja alustuksista. Päivän päätteeksi pääset keskustelemaan, kyselemään, haastamaan, kyseenalaistamaan ja etsimään juuri sinulle sopivia ratkaisuja laitetoimittajien, ratkaisuntarjoajien ja asiantuntijoiden kanssa Pirtin pöydissä.

Ratkaisujen Torin esittelyständeillä voit tutustua alan hankkeiden ja oppilaitosten tarjontaan.

HELMET Pirtti. Se on paikka keskustelulle, tiedonvaihdolle, kohtaamisille ja ratkaisujen löytymiselle.

LIsätietoa tilaisuudesta ja tilaisuuden ohjelma löytyy täältä: http://envitecpolis.fi/helmet/tapahtumat/helmet-pirtti-maanosaajan-matkassa-etela-savossa-28-3-2018/

Tervetuloa mukaan!

Lisää

Aika

(Keskiviikko) 08:45 - 15:30(GMT+00:00)

Paikka

Veikan kartano / Stall Blombacke

Veikantie 6, 50300 Mikkeli

Ilmoittautumisosoite

https://oppia.fi/ilmoittautuminen.php?voucher=SKLWCYJX&cc=ILMOITTAUTUMINEN

Kohderyhmä

Tallinpitäjät, hevosalantoimijat, lannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot kuten maatilat, viherrakentajat, enegiayhtiöt, jäteyhtiöt ja lannoitevalmisteiden valmistajat sekä palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat.

Yhteyshenkilö

Matti Arffman

Yhteystiedot

044 783 1700, matti.arffman@envitecpolis.fi