Hevos-, sosiaali- ja terveysala – yhteistyöllä yritystoimintaa, kuntoutusta ja hyvinvointia

08helmi09:1515:00Hevos-, sosiaali- ja terveysala – yhteistyöllä yritystoimintaa, kuntoutusta ja hyvinvointiaMannerheiminaukio 1 C, Helsinki

Tapahtuman kuvaus

Hevos-, sosiaali- ja terveysala – yhteistyöllä yritystoimintaa, kuntoutusta ja hyvinvointia-seminaari 8.2. Helsingissä pitää sisällään useita puheenvuoroja hevostoiminnan vaikuttavuudesta, henkisestä ja fyysisestä kuntoutuksesta, yhteistyöstä ja sen kehittämisestä.

Ohjelmassa on katsaus ajankohtaiseen tutkimustietoon hevosten hyödyntämisestä kuntoutuksessa sekä käytännön esimerkkejä. Alustajina toimivat muun muassa Eeva Aartolahti/Jyväskylän Yliopisto, Ritva Mickelsson/Espoon kaupunki, Margit Rajahalme/SOS-lapsikylä ja Terhi Purola/HUS.

Tilaisuus on maksuton. Ennakkoilmoittautuminen.

Tilaisuus soveltuu sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan toimijoille, hevosavusteisten palveluiden tuottajille, yrittäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Tilaisuutta voi seurata myös live-lähetyksenä verkon kautta ja jälkikäteen videotalleina. Järjestäjänä on HAMKin, Hippoliksen ja Luken Uudistuva hevostalous –tiedonvälitys- ja yhteistyöhanke.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.hippolis.fi/uusihevostalous

Lisää

Aika

(Torstai) 09:15 - 15:00(GMT+00:00)

Paikka

Pääpostitalon auditorio

Mannerheiminaukio 1 C, Helsinki

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1444046&SID=2d40b638-e1e2-4f67-a415-acb0f6ef3fc1&dy=330217434

Kohderyhmä

Sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan toimijat, hevosavusteisten palveluiden tuottajat ja muut aiheesta kiinnostuneet.

Yhteyshenkilö

Anne Laitinen

Yhteystiedot

040 766 0830 tai anne.laitinen@hippolis.fi

Webinaariosoite

https://www.pscp.tv/uusihevostalous