Hevostalous biotaloutena – muutakin kuin lantaa

08touko09:3015:00Hevostalous biotaloutena – muutakin kuin lantaaHaapasaarentie 75, 05470 Hyvinkää

Tapahtuman kuvaus

Biotalous, kiertotalous ja ilmastonmuutos näkyvät uutisoinneissa joka päivä. Mutta miten nämä ajankohtaiset käsitteet liittyvät hevostalouteen? Tätä pohditaan 8.5. Uudistuva hevostalous-hankkeen järjestämässä tilaisuudessa Knehtilän tilalla Hyvinkäällä.

Puheenvuorojen aiheina ovat kiertotalouden aakkoset selkokielellä, ilmastonmuutoksen huomioiminen, hevosen hiilijalanjälki sekä useita käytännön esimerkkejä. Aiheet soveltuvat hyvin myös muille kuin hevosalan toimijoille.

”Tulevaisuuden hevosala seuraa yhteiskunnan ja toimintaympäristön muutoksia ja megatrendejä. Haluamme lanseerata, tehdä tutuiksi ja arkipäiväisiksi nämä uudet käsitteet myös hevosalalle”, toteaa Markku Saastamoinen Luonnonvarakeskus Lukesta.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista kotisivuilla www.hippolis.fi/uusihevostalous. Valtakunnallisen Uudistuva hevostalous-hankkeen toteuttajina ovat yhteistyössä HAMK, Luke ja Hippolis.

Tilaisuutta voi seurata myös PeriscopeTV:n kautta.

Suora linkki ohjelmaan, lisätietoihin ja ilmoittautumislomakkeelle:
http://www.hippolis.fi/uusihevostalous/verkkoluennot/hevostalous_biotaloutena_muutakin_kuin_lantaa/

Lisää

Järjestäjä

Uudistuva hevostalous-hanke

Anne Laitinen puh. 040 7660830

Learn More

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1499937&SID=d3bcd281-a629-4795-abf0-6466105e9af2&dy=678421805

Kohderyhmä

Biotalous-, kiertotalous-, ympäristö- ja hevostalouden parissa työskentelevät yrittäjät, kehittäjät, tutkijat, virkamiehet ja muut asiasta kiinnostuneet. Päivä soveltuu hyvin myös mm. kuntien ympäristö- ja elinkeinotoimijoille, opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Yhteyshenkilö

Sirpa Pussinen

Yhteystiedot

sirpa.pussinen@hamk.fi tai puh. 050 5749 207

Webinaariosoite

https://www.pscp.tv/uusihevostalous