Hyvän sadon kierrätyslannoitus -pellonpiennarpäivä

14elo09:0012:00Hyvän sadon kierrätyslannoitus -pellonpiennarpäiväHaltialan tila, Laamannintie 62, 00690 Helsinki (Koelohko Tuusulanväylän ali tultaessa oikealla)

Tapahtuman kuvaus

Helsingin kaupungin Haltialan tilalla ma 14.8 järjestettävän peltopäivän aiheena on kierrätyslannoituksen mahdollisuudet. Kasvaako sato kierrätyslannoitteilla? Paraneeko maan rakenne? Sopivatko kierrätyslannoitteet luomuviljelyyn? Tule tutustumaan koeruutuihin ja kuulemaan alan asiantuntijoita: paikalla on kierrätyslannoitusalan toimijoiden edustajia sekä kierrätysravinteiden tutkijoita. Satokasveina on kevät- ja syysviljoja sekä härkäpapu. Päivän ohjelma koostuu alan tutkijoiden puheenvuoroista, yritysten esittäytymisistä ja tuote-esittelyistä ja koeruutujen tarkastelusta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Tilaisuuden järjestää HYKERRYS – Hyvän sadon kierrätyslannoitus -hanke, jota toteuttavat yhteistyössä Helsingin yliopisto, Helsingin kaupungin Haltialan tila, Ecolan Oy, Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY, Soilfood Oy ja Tuhala Bio Oü. 

Lisää

Aika

(Maanantai) 09:00 - 12:00

Paikka

Haltialan tila, oikealla)

Haltialan tila, Laamannintie 62, 00690 Helsinki (Koelohko Tuusulanväylän ali tultaessa oikealla)

Ilmoittautumisosoite

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/81281/lomake.html

Kohderyhmä

Viljelijät ja muut aiheesta kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Hankekoordinaattori Ossi Kinnunen: ossi.kinnunen@helsinki.fi, puh. 050 460 8844