Infoa elintarvikealan yritysryhmähankkeista
20maalis10:3011:15Infoa elintarvikealan yritysryhmähankkeistanettiseminaari
Tapahtuman kuvaus
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman yhteistyöhankkeisiin tarkoitetulla rahoituksella voi ryhmä yrityksiä kehittää toimintaansa sekä yhteisillä kehittämistoimenpiteillä että yrityskohtaisesti. Kehittäminen voi liittyä esim. tuotannolliseen yhteistyöhön, markkinointiin tai myyntiyhteistyöhön tai
Tapahtuman kuvaus
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman yhteistyöhankkeisiin tarkoitetulla rahoituksella voi ryhmä yrityksiä kehittää toimintaansa sekä yhteisillä kehittämistoimenpiteillä että yrityskohtaisesti. Kehittäminen voi liittyä esim. tuotannolliseen yhteistyöhön, markkinointiin tai myyntiyhteistyöhön tai tuoteperheen suunnitteluun. Yritysryhmään voi osallistua 3–10 yritystä ja hankkeeseen myönnettävä tuki jyvitetään osallistujayrityksille de minimis -tueksi, joten valtiontukisäännöt eivät rajoita hankkeessa ja yrityksissä toteutettavia kehittämistoimenpiteitä.Maaseutuvirastosta Reijo Martikainen avaa yritysryhmähankkeisiin liittyviä rahoitusmahdollisuuksia erityisesti ruoka-alan näkökulmasta webinaarissa 20.3. klo 10.30 – 11.15.
Webinaarin järjestävät Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa LUMOA ja Pro Luomu ry:n Luomu -koordinaatiohankkeet yhteistyössä.
Webinaari nauhoitetaan.
Lisää
Aika
(Maanantai) 10:30 - 11:15
Paikka
nettiseminaari
Ilmoittautumisosoite
http://ty.fi/yritysryhma-webinaari
Kohderyhmä
Yritysryhmähankkeiden rahoitusmahdollisuuksista kiinnostuneet
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli, Lähiruoan koordinaatiohanke (paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929)
Webinaariosoite
https://webmeeting.utu.fi/lahiruoka/