Ohjelma:
17.00 Kahvitarjoilu
17.15 Lisää luomutuotettua tärkkelysperunaa / Kimmo Pusa, Finnamyl Oy
17.30 Luomutärkkelysperunan kannattavuus / Eero Vanhakartano, ProAgria Länsi-Suomi
17.50 Luomutärkkelysperunan viljelykokemuksia / Markku Weckman, viljelijä
18.10 Luomutärkkelysperunan kasvinsuojelu ja kasvinterveys / Anne Rahkonen, Petla
18.40 Luomuhyväksytyt hivenravinnevalmisteet ja torjunta-aineet tärkkelysperunantuotannossa / Ronny Hoxell, Viljelijän Berner, viljelijä
19.00 Luomutärkkelysperunan lannoitus / Kimmo Pusa, Finnamyl Oy
19.40 Keskustelua
20.00 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset 19.1.2018 mennessä toimisto@pji.fi tai p. 044 034 4054. Tilaisuus on maksuton.
Lisätietoja: Sauli Jaakkola, Pyhäjärvi-instituutti, 044 045 6423, sauli.jaakkola@pji.fi
Kimmo Pusa, Finnamyl Oy, 040 166 2417, kimmo.pusa@finnamyl.fi