Ohjelma
17.30 Kahvitarjoilu
17.45 Lisää luomutuotettua tärkkelysperunaa / Kimmo Pusa, Finnamyl Oy
18.00 Luomutärkkelysperunan kannattavuus / Eero Vanhakartano, ProAgria Länsi-Suomi
18.20 Kuinka suuri haaste luomutärkkelysperunan kasvinsuojelu on? /Asko
Tapahtuman kuvaus
Ohjelma
17.30 Kahvitarjoilu
17.45 Lisää luomutuotettua tärkkelysperunaa / Kimmo Pusa, Finnamyl Oy
18.00 Luomutärkkelysperunan kannattavuus / Eero Vanhakartano, ProAgria Länsi-Suomi
18.20 Kuinka suuri haaste luomutärkkelysperunan kasvinsuojelu on? /Asko Hannukkala, Luke
18.40 Luomutärkkelysperunan viljelykokemuksia / Ronny Hoxell, Viljelijän Berner, viljelijä
19.00 Luomutärkkelysperunan lannoitus
· mm. puheenvuoro Biokalin käytöstä luomutärkkelysperunan lannoituksessa /
Kimmo Pusa
19.40 Keskustelua
20.00 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset 10.1.2017 mennessä: Satafood Kehittämisyhdistys ry
Tuuli Pirttikoski gsm. 040 183 9995,tuuli.pirttikoski@satafood.net
Lisätietoja Kimmo Pusa, Finnamyl Oy, gsm. 040 166 2417,kimmo.pusa@finnamyl.fi