Suuren ostomäärän vuoksi julkisen sektorin elintarvikehankinnoilla on merkittävä rooli hyvinvoinnin, työllisyyden, oman talousalueen ja ympäristötavoitteiden edistämisessä. Suomen hallitusohjelmakin nostaa esille kotimaisten ruoankäytön edistämisen julkisissa hankinnoissa. Tähän liittyy vahvasti myös hallitusohjelmassa
Tapahtuman kuvaus
Suuren ostomäärän vuoksi julkisen sektorin elintarvikehankinnoilla on merkittävä rooli hyvinvoinnin, työllisyyden, oman talousalueen ja ympäristötavoitteiden edistämisessä. Suomen hallitusohjelmakin nostaa esille kotimaisten ruoankäytön edistämisen julkisissa hankinnoissa. Tähän liittyy vahvasti myös hallitusohjelmassa mainittu kotimaisen elintarviketeollisuuden ja -jalostuksen toimintaedellytysten parantaminen.
Webinaarissa kuullaan, miten elintarvikeyritykset vastaavat omalta osaltaan näihin haasteisiin ja nostetaan esille kotimaisen elinkeinoelämän huomioiminen hankintojen toteutuksessa. Lopuksi vastataan osallistujien esittämiin kysymyksiin.
Asiantuntijana webinaarissa on toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi Ruokatiedosta.
Aika ma 24.2.2020 klo 14-14.45
Tervetuloa mukaan!
Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille yhtä arkipäivää ennen webinaaria.
Lisätietoja: Sari Väänänen, Savon koulutuskuntayhtymä, puh. 044 785 4025