Tilaisuudessa kuullaan uudesta hankintalaista ja sen mahdollisista vaikutuksista paikallisiin elintarvikehankintoihin tulevaisuudessa. Iltapäivän aikana keskustelemme myös elintarviketarjonnasta ja hankinnoista sekä etsimme keinoja paikallisten elintarvikehankintojen lisäämiseksi julkisiin keittiöihin. Foorumin päätteeksi pääset Lähiruokatreffeillä
Tapahtuman kuvaus
Tilaisuudessa kuullaan uudesta hankintalaista ja sen mahdollisista vaikutuksista paikallisiin elintarvikehankintoihin tulevaisuudessa. Iltapäivän aikana keskustelemme myös elintarviketarjonnasta ja hankinnoista sekä etsimme keinoja paikallisten elintarvikehankintojen lisäämiseksi julkisiin keittiöihin. Foorumin päätteeksi pääset Lähiruokatreffeillä tutustumaan paikallisiin tuottajiin, jotka haluavat myydä tuotteitaan ammattikeittiöille.
Tervetuloa keskiviikkona 18.5.2016 klo 12.30–16 Julkisten ruokapalveluiden hankinnat -foorumiin ja lähiruokatreffeille 16-17.30.
Ilmoittautumiset 11.5.2016 mennessä
reetta.toivanen@sakky.fi tai p. 044 785 4846yritysten ilmoittautumiset lähiruokatreffeille: Elina Hämäläinen, elina.hamalainen@hyria.fi tai p. 050 415 3682Tilaisuuden järjestävät: Lähiruoan koordinaatiohanke, NYT-Tuotekehitystä ja hankintaosaamista -hanke ja Lähiruokaa Uudeltamaalta -hanke.
Foorumi on tarkoitettu hankinnoista kiinnostuneille mm. kehittäjille, asiantuntijoille, ruokapalveluille, päättäjille, elintarvikeyrittäjille ja hankintayksiköiden hankinta-asiantuntijoille.
Yhteyshenkilö
Päivi Töyli, paivi.toyli@utu.fi, p. 040 189 1929 tai Sari Väänänen, sari.vaananen@sakky.fi, p. 044 785 4025