Kaakkois-Suomen Luomubuumi-työpaja

12elo14:0018:00Kaakkois-Suomen Luomubuumi-työpajaNikkarintie 124, 46530 Kannuskoski

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Työpaja järjestetään inspiroivissa maisemissa Tuhannen Tarinan Talon matkailutilalla Kannuskosken kylällä, kätevästi Kouvolan ja Lappeenrannan välissä.

Kasvava luomukysyntä tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kaikille elintarvikealan toimijoille. Luomubuumi-työpajassa on oiva mahdollisuus keskustella yritysten tuotekehitystarpeista ja ideoida uusia luomutuotteita.

Työpajassa kerromme, millaisia markkina-aukkoja luomutuotteille löytyy päivittäistavarakaupasta ja pohdimme yhdessä, miten luomun tuotekehitystarpeisiin voidaan vastata meillä Kaakkois-Suomessa.

Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja ideoimaan!

Aloitamme luomu- ja lähiruokalounaalla kello 13.00, minkä jälkeen aloitamme työpajan klo 14.00. Työpajan tarjoilut (lounas, kahvit) ovat maksuttomia.

Luomubuumi-työpaja järjestetään osallistujien turvallisuus huomioiden ja seuraamme tiiviisti viranomaisten suosituksia Covid19-tilanteessa.

Luomubuumi-työpajan järjestää Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa -hanke yhteistyössä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin ja Luonnonvarakeskus Luken Luomubuumi-hankkeen kanssa.

Lisää

Järjestäjä

Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa -hanke

Anne Hytönen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli

Learn More

Kohderyhmä

Luomuelintarvikkeiden tuotekehityksestä kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Anne Hytönen

Yhteystiedot

anne.hytonen@xamk.fi