Kahden yritysryhmähankkeen esittely teemassa Infoa elintarvikealan yritysryhmähankkeista

23maalis10:3011:15Kahden yritysryhmähankkeen esittely teemassa Infoa elintarvikealan yritysryhmähankkeista

Tapahtuman kuvaus

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman yhteistyöhankkeisiin tarkoitetulla rahoituksella voi ryhmä yrityksiä kehittää toimintaansa sekä yhteisillä kehittämistoimenpiteillä että yrityskohtaisesti. Kehittäminen voi liittyä esim. tuotannolliseen yhteistyöhön, markkinointiin tai myyntiyhteistyöhön tai tuoteperheen suunnitteluun. Yritysryhmään voi osallistua 3–10 yritystä ja hankkeeseen myönnettävä tuki jyvitetään osallistujayrityksille de minimis -tueksi, joten valtiontukisäännöt eivät rajoita hankkeessa ja yrityksissä toteutettavia kehittämistoimenpiteitä.
Kokemuksia yritysryhmähankkeen toteuttamisesta 23.3. klo 10.30-11.15

Kati Haipus, Yrttiaika ja Lassi-Pekka Väisänen, Elintarvikkeet yhdessä uusille markkinoille
Webinaarin järjestävät Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa LUMOA ja Pro Luomu ry:n Luomu -koordinaatiohankkeet yhteistyössä.Webinaari nauhoitetaan.

Lisää

Aika

(Torstai) 10:30 - 11:15(GMT+00:00)

Ilmoittautumisosoite

http://ty.fi/yritysryhma-webinaari

Kohderyhmä

Yritysryhmähankkeiden rahoituksesta kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli, Lähiruoan koordinaatiohanke (paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929)

Webinaariosoite

https://webmeeting.utu.fi/lahiruoka/