huhtikuu, 2021

19huhti13:0016:00Kala-alan hanketreffit

Tapahtuman kuvaus

Kalaa ruokapöytään!
Kala-alalla tapahtuu paljon ja ketjun eri osiin liittyviä hankkeita on
toteutettu eri puolilla Suomea. Ruokasektorin koordinaatiohanke haluaa
mahdollistaa erityisesti kalan jalostukseen keskittyvän hanketreffien
avulla kokemuksien vaihtoa ja jakoa sekä auttaa löytämään yhteistyön
tekemisen paikkoja tulevaisuudessakin.

Kotimaisen kalan saatavuus (tai sen puute) niin vähittäiskaupassa
kuin ammattikeittiöissä (julkiset ja yksityiset ruokapalvelut) on ollut
pinnalla jo kauan. Innovatiivisia ratkaisuja esim. vajaasti
hyödynnettyjen kalojen osalta on vuosien saatossa tehty, mutta tehtävää
riittää edelleen. Nämä hanketreffit keskittyvät erityisesti
kalajalosteiden näkökulmaan ja hankkeiden välisen yhteistyön
edistämiseen.

Iltapäivän aikana puheenvuoron pitävät Timo Halonen, MMM ja Miina
Mäki, John Nurmisen Säätiö. Tärkeässä roolissa päivän sisällössä ovat
myös eri puolilla Suomea toteutettavat hankkeet.

Hanketreffit järjestetään Zoomissa ma 19.4. klo 13 – 16.

Ilmoittaudu 13.4. mennessä: http://ty.fi/kala-alan-hanketreffit

Huom! Erityisesti hanketta esittelevät, ilmoittautuminen ajoissa on tärkeää.

Hanketoteuttaja! Ilmoittautumisen yhteydessä
kysytään halukkuutta esitellä omaa hanketta. Jotta ehdimme kuulla
mahdollisimman monesta hankkeesta, niin ohjeet esitykselle on, että
kerro kolme keskeistä tulosta ja keskeiset tarpeet tulevaan. Tarkempi
ohjeistus tulee sähköpostilla 14.4.

Hanketreffit järjestää valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke.

Lisää

Aika

(Maanantai) 13:00 - 16:00

Järjestäjä

Kohderyhmä

Kala-alan hankekehittäjät

Yhteyshenkilö

Päivi Töyli

Yhteystiedot

paivi.toyli@utu.fi

X
X