Kauhajoen Ruokamessuseminaari Mahdollisuuksien maaseutu - Innovaatiolla ja yhteistyöllä kasvuun
Tapahtuman kuvaus
AIKA Perjantai 2.9.2016 klo 9.30–13.20 PAIKKA Kauhajoki, Suupohjan ammatti-instituutti, Suupohja-sali, Oppitie 4 Seminaarin puheenjohtajana Maaseutuverkoston Yrittäjyys ja elinkeinot -työryhmän puheenjohtaja Hannu Uusihonko, Food Park Oy OHJELMA 9.30 Ilmoittautuminen ja tervetuliaistarjoilu 10.00 Ruokainnovaatiot
Tapahtuman kuvaus
AIKA Perjantai 2.9.2016 klo 9.30–13.20
PAIKKA Kauhajoki, Suupohjan ammatti-instituutti, Suupohja-sali, Oppitie 4
Seminaarin puheenjohtajana Maaseutuverkoston Yrittäjyys ja elinkeinot -työryhmän
puheenjohtaja Hannu Uusihonko, Food Park Oy
OHJELMA
9.30 Ilmoittautuminen ja tervetuliaistarjoilu
10.00 Ruokainnovaatiot ja niiden edistäminen Suomessa
Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen
10.15 Kommenttipuheevuoro
Puheenjohtaja Anne Niemi, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
10.30 Yritysten välinen yhteistyö maaseutuohjelmassa
Kehittämispäällikkö Hanna Mäkimantila, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
10.50 Tauko
11.20 Puhtaus kilpailutekijänä
Laatujohtaja Seija Pihlajaviita, Atria Suomi Oy
12.40 Paneelikeskustelu kaurainnovaatioista
Juontajana Hannu Uusihonko
Haastateltavina:
Case nyhtökaura: Elintarviketieteilijä, yrittäjä Reetta Kivelä, Gold&Green Foods
Case puhtikaura: Yrittäjä Teppo Ylä-Hemmilä, Viipurilainen Kotileipomo
Case puhdaskaurasämpylä: Toimitusjohtaja Hannu Malmivaara, Pirjon Pakari Oy
13.10 Päätössanat
Toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi, MTK-Etelä-Pohjanmaa
ILMOITTAUTUMINEN
26.8.2016 mennessä irmeli.rintala@helsinki.fi, p. 050 415 1147
Seminaari on maksuton. Seminaarin osallistujat voivat seminaarissa ostaa pääsylipun ruokamessuille ennakkolipun hintaan 10 €/hlö (portilta 12 €). Lippu on vapaavalintaiselle päivälle (pe, la tai su).
TERVETULOA!
Lisää
Aika
(Perjantai) 09:30 - 13:20
Paikka
Kauhajoki, 4
Kauhajoki, Suupohjan ammatti-instituutti, Suupohja-sali, Oppitie 4
Kohderyhmä
Seminaari on tarkoitettu maatalouden ja elintarvikealan yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille, tuottajille, elintarvikealan asiantuntijoille kuten kehittäjille, tutkijoille ja opettajille, alan opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.
Yhteyshenkilö
Katja Perttu, Ruralia-instituutti, puh. 050 538 9670, katja.perttu@helsinki.fi