Kauhajoen Ruokamessuseminaari Mahdollisuuksien maaseutu - Innovaatiolla ja yhteistyöllä kasvuun

02syys09:3013:20Kauhajoen Ruokamessuseminaari Mahdollisuuksien maaseutu - Innovaatiolla ja yhteistyöllä kasvuun

Tapahtuman kuvaus

AIKA Perjantai 2.9.2016 klo 9.30–13.20
PAIKKA Kauhajoki, Suupohjan ammatti-instituutti, Suupohja-sali, Oppitie 4

Seminaarin puheenjohtajana Maaseutuverkoston Yrittäjyys ja elinkeinot -työryhmän
puheenjohtaja Hannu Uusihonko, Food Park Oy

OHJELMA
9.30 Ilmoittautuminen ja tervetuliaistarjoilu
10.00 Ruokainnovaatiot ja niiden edistäminen Suomessa
Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen
10.15 Kommenttipuheevuoro
Puheenjohtaja Anne Niemi, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
10.30 Yritysten välinen yhteistyö maaseutuohjelmassa
Kehittämispäällikkö Hanna Mäkimantila, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
10.50 Tauko
11.20 Puhtaus kilpailutekijänä
Laatujohtaja Seija Pihlajaviita, Atria Suomi Oy
12.40 Paneelikeskustelu kaurainnovaatioista
Juontajana Hannu Uusihonko
Haastateltavina:
Case nyhtökaura: Elintarviketieteilijä, yrittäjä Reetta Kivelä, Gold&Green Foods
Case puhtikaura: Yrittäjä Teppo Ylä-Hemmilä, Viipurilainen Kotileipomo
Case puhdaskaurasämpylä: Toimitusjohtaja Hannu Malmivaara, Pirjon Pakari Oy
13.10 Päätössanat
Toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi, MTK-Etelä-Pohjanmaa

ILMOITTAUTUMINEN
26.8.2016 mennessä irmeli.rintala@helsinki.fi, p. 050 415 1147
Seminaari on maksuton. Seminaarin osallistujat voivat seminaarissa ostaa pääsylipun ruokamessuille ennakkolipun hintaan 10 €/hlö (portilta 12 €). Lippu on vapaavalintaiselle päivälle (pe, la tai su).
TERVETULOA!

Lisää

Aika

02.09.2016 09:30 - 13:20(GMT+00:00)

Paikka

Kauhajoki, 4

Kauhajoki, Suupohjan ammatti-instituutti, Suupohja-sali, Oppitie 4

Get Directions

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu maatalouden ja elintarvikealan yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille, tuottajille, elintarvikealan asiantuntijoille kuten kehittäjille, tutkijoille ja opettajille, alan opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Yhteyshenkilö

Katja Perttu, Ruralia-instituutti, puh. 050 538 9670, katja.perttu@helsinki.fi