maaliskuu, 2018
Tapahtuman kuvaus
Ohjelma 11.30 – 12.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu 12.00 – 12.10 Tilaisuuden avaus / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry 12.10 – 12.40 Gluteenittoman kaurantuotannon laatukäsikirja / Marika Kilpivuori, Satafood Kehittämisyhdistys ry 12.40 – 13.15 Lajipuhtauden säilyttäminen, viljelykierto sekä
Tapahtuman kuvaus
Ohjelma
11.30 – 12.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
12.00 – 12.10 Tilaisuuden avaus / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry
12.10 – 12.40 Gluteenittoman kaurantuotannon laatukäsikirja / Marika Kilpivuori, Satafood Kehittämisyhdistys ry
12.40 – 13.15 Lajipuhtauden säilyttäminen, viljelykierto sekä siemenhuolto / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry
13.15 – 13.45 Sadon rakentuminen viljoilla – Satokomponenttien määräytymisen ajoittuminen ja niihin vaikuttavat tekijät / Ari Rajala, johtava tutkija, Luke
13.45 – 14.00 Tauko
14.00 – 15.00 Suomen viljaketjun mahdollisuudet / Csaba Jansik, erikoistutkija, taloustutkimus, Luke
15:00 – 15:15 Kommenttipuheenvuoro / MTK-Pirkanmaa
15:15 – Loppukeskustelu
Tilaisuus on maksuton.
Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset tilaisuuteen 6.3.2018 mennessä sähköpostilla jukka.saarinen@satafood.net tai tekstiviestillä 040-5553683.
Tervetuloa!
Lisää
Aika
(Torstai) 11:30 - 16:00
Paikka
Tyrvään Pappila
Asemakatu 4, 38210 Sastamala
Järjestäjä
Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hankeSatafood Kehittämisyhdistys ry Viialankatu 25, 32700 Huittinen
Liitetiedostot
Kohderyhmä
Maanviljelijät
Yhteyshenkilö
Jukka Saarinen
Yhteystiedot
jukka.saarinen@satafood.net