maaliskuu, 2018

08maalis11:3016:00Kauraa kannattavasti - Suomen viljantuotannon mahdollisuudetTyrvään Pappila, Asemakatu 4, 38210 Sastamala

Tapahtuman kuvaus

Ohjelma

11.30 – 12.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
12.00 – 12.10 Tilaisuuden avaus / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry

12.10 – 12.40 Gluteenittoman kaurantuotannon laatukäsikirja / Marika Kilpivuori, Satafood Kehittämisyhdistys ry

12.40 – 13.15 Lajipuhtauden säilyttäminen, viljelykierto sekä siemenhuolto / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry

13.15 – 13.45 Sadon rakentuminen viljoilla – Satokomponenttien määräytymisen ajoittuminen ja niihin vaikuttavat tekijät / Ari Rajala, johtava tutkija, Luke

13.45 – 14.00 Tauko

14.00 – 15.00 Suomen viljaketjun mahdollisuudet / Csaba Jansik, erikoistutkija, taloustutkimus, Luke

15:00 – 15:15 Kommenttipuheenvuoro / MTK-Pirkanmaa

15:15 – Loppukeskustelu

Tilaisuus on maksuton.
Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset tilaisuuteen 6.3.2018 mennessä sähköpostilla jukka.saarinen@satafood.net tai tekstiviestillä 040-5553683.
Tervetuloa!

Lisää

Aika

(Torstai) 11:30 - 16:00

Paikka

Tyrvään Pappila

Asemakatu 4, 38210 Sastamala

Järjestäjä

Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hankeSatafood Kehittämisyhdistys ry Viialankatu 25, 32700 Huittinen

Kohderyhmä

Maanviljelijät

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen

Yhteystiedot

jukka.saarinen@satafood.net

X
X