maaliskuu, 2018

01maalis11:3016:00Kauraa kannattavasti - Suomen viljantuotannon mahdollisuudetMaatalousmuseo Sarka, Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Tapahtuman kuvaus

Aika: Torstai 1.3.2018
Paikka: Suomen Maatalousmuseo Sarka (Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa)

Ohjelma

11.30 – 12.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu

12.00 – 12.10 Tilaisuuden avaus / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry

12.10 – 12.40 Gluteenittoman kaurantuotannon laatukäsikirja / Marika Kilpivuori, Satafood Kehittämisyhdistys ry

12.40 – 13.15 Lajipuhtauden säilyttäminen, viljelykierto sekä siemenhuolto / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry

13.15 – 13.45 Sadon rakentuminen viljoilla – Satokomponenttien määräytymisen ajoittuminen ja niihin vaikuttavat tekijät / Ari Rajala, johtava tutkija, Luke

13.45 – 14.00 Tauko

14.00 – 15.00 Suomen viljaketjun mahdollisuudet / Csaba Jansik, erikoistutkija, taloustutkimus, Luke

15.00 – 15.15 Kommenttipuheenvuoro / MTK Varsinais-Suomi

15:15- Loppukeskustelu

Tilaisuus on maksuton.
Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset tilaisuuteen 27.2.2018 mennessä sähköpostilla jukka.saarinen@satafood.net tai tekstiviestillä 040-5553683.
Tervetuloa!

Lisää

Aika

(Torstai) 11:30 - 16:00

Paikka

Maatalousmuseo Sarka

Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

Järjestäjä

Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille -hankeSatafood Kehittämisyhdistys ry Viialankatu 25, 32700 Huittinen

Kohderyhmä

Maanviljelijät

Yhteyshenkilö

Jukka Saarinen

Yhteystiedot

jukka.saarinen@satafood.net, 040-5553683

X
X