Aika: Torstai 1.3.2018
Paikka: Suomen Maatalousmuseo Sarka (Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa)
Ohjelma
11.30 – 12.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
12.00 – 12.10 Tilaisuuden avaus / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry
12.10 – 12.40 Gluteenittoman kaurantuotannon laatukäsikirja / Marika Kilpivuori, Satafood Kehittämisyhdistys ry
12.40 – 13.15 Lajipuhtauden säilyttäminen, viljelykierto sekä siemenhuolto / Jukka Saarinen, Satafood Kehittämisyhdistys ry
13.15 – 13.45 Sadon rakentuminen viljoilla – Satokomponenttien määräytymisen ajoittuminen ja niihin vaikuttavat tekijät / Ari Rajala, johtava tutkija, Luke
13.45 – 14.00 Tauko
14.00 – 15.00 Suomen viljaketjun mahdollisuudet / Csaba Jansik, erikoistutkija, taloustutkimus, Luke
15.00 – 15.15 Kommenttipuheenvuoro / MTK Varsinais-Suomi
15:15- Loppukeskustelu
Tilaisuus on maksuton.
Tarjoilun järjestämiseksi ilmoittautumiset tilaisuuteen 27.2.2018 mennessä sähköpostilla jukka.saarinen@satafood.net tai tekstiviestillä 040-5553683.
Tervetuloa!