Kestävä pohjoismainen ammattikeittiö

18maalis08:3011:30Kestävä pohjoismainen ammattikeittiöMessukeskus, (kokoushuone 207), Messuaukio 1, Helsinki

Tapahtuman kuvaus

Julkisissa ammattikeittiöissä valmistetaan Pohjoismaissa yli 6 miljoonaa ateriaa päivittäin. Aterioiden tulisi olla yhtä aikaa maukkaita, terveellisiä ja ympäristönäkökulmasta kestäviä.
Tervetuloa kuulemaan uusista innovaatiosta ja vaihtamaan ideoita Gastro-messujen yhteydessä pidettävään seminaariin Messukeskukseen 18.3.2016 klo 8:30–11:30.
Seminaarissa kuullaan Pohjoismaissa kehitetyistä innovatiivisista ratkaisuista ja hyvistä käytännöistä, joilla edellä mainitut kunnianhimoiset tavoitteet on onnistuttu saavuttamaan sekä julkisen- että yksityisen sektorin ammattikeittiöissä.
Lue lisää:http://mmm.fi/tapahtumat/2016-03-18/seminaari-kestava-pohjoismainen-ammattikeittio-

 

Lisää

Aika

(Perjantai) 08:30 - 11:30(GMT+00:00)

Paikka

Messukeskus, Helsinki

Messukeskus, (kokoushuone 207), Messuaukio 1, Helsinki

Ilmoittautumisosoite

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1075841&SID=bef7191a-c881-4988-8946-62ca1797d3c2&dy=1769819657

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu ruokapalvelun ammattilaisille, kehittäjille, hankkijoille, ruokasektorin yrityksille sekä päättäjille, niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Seminaarin esitykset pidetään englanniksi.

Yhteyshenkilö

Elina Ovaskainen, seminaarin puheenjohtaja, Motiva Oy, elina.ovaskainen@motiva.fi