Julkisissa ammattikeittiöissä valmistetaan Pohjoismaissa yli 6 miljoonaa ateriaa päivittäin. Aterioiden tulisi olla yhtä aikaa maukkaita, terveellisiä ja ympäristönäkökulmasta kestäviä.
Tervetuloa kuulemaan uusista innovaatiosta ja vaihtamaan ideoita Gastro-messujen yhteydessä pidettävään seminaariin
Tapahtuman kuvaus
Julkisissa ammattikeittiöissä valmistetaan Pohjoismaissa yli 6 miljoonaa ateriaa päivittäin. Aterioiden tulisi olla yhtä aikaa maukkaita, terveellisiä ja ympäristönäkökulmasta kestäviä.
Tervetuloa kuulemaan uusista innovaatiosta ja vaihtamaan ideoita Gastro-messujen yhteydessä pidettävään seminaariin Messukeskukseen 18.3.2016 klo 8:30–11:30.
Seminaarissa kuullaan Pohjoismaissa kehitetyistä innovatiivisista ratkaisuista ja hyvistä käytännöistä, joilla edellä mainitut kunnianhimoiset tavoitteet on onnistuttu saavuttamaan sekä julkisen- että yksityisen sektorin ammattikeittiöissä.
Lue lisää:http://mmm.fi/tapahtumat/2016-03-18/seminaari-kestava-pohjoismainen-ammattikeittio-
Lisää
Aika
18.03.2016 08:30 - 11:30(GMT+00:00)
Paikka
Messukeskus, Helsinki
Messukeskus, (kokoushuone 207), Messuaukio 1, Helsinki
Seminaari on tarkoitettu ruokapalvelun ammattilaisille, kehittäjille, hankkijoille, ruokasektorin yrityksille sekä päättäjille, niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Seminaarin esitykset pidetään englanniksi.
Yhteyshenkilö
Elina Ovaskainen, seminaarin puheenjohtaja, Motiva Oy, elina.ovaskainen@motiva.fi