maaliskuu, 2016

18maalis08:3011:30Kestävä pohjoismainen ammattikeittiöMessukeskus, (kokoushuone 207), Messuaukio 1, Helsinki

Tapahtuman kuvaus

Julkisissa ammattikeittiöissä valmistetaan Pohjoismaissa yli 6 miljoonaa ateriaa päivittäin. Aterioiden tulisi olla yhtä aikaa maukkaita, terveellisiä ja ympäristönäkökulmasta kestäviä.
Tervetuloa kuulemaan uusista innovaatiosta ja vaihtamaan ideoita Gastro-messujen yhteydessä pidettävään seminaariin Messukeskukseen 18.3.2016 klo 8:30–11:30.
Seminaarissa kuullaan Pohjoismaissa kehitetyistä innovatiivisista ratkaisuista ja hyvistä käytännöistä, joilla edellä mainitut kunnianhimoiset tavoitteet on onnistuttu saavuttamaan sekä julkisen- että yksityisen sektorin ammattikeittiöissä.
Lue lisää:http://mmm.fi/tapahtumat/2016-03-18/seminaari-kestava-pohjoismainen-ammattikeittio-

 

Lisää

Aika

(Perjantai) 08:30 - 11:30

Paikka

Messukeskus, Helsinki

Messukeskus, (kokoushuone 207), Messuaukio 1, Helsinki

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu ruokapalvelun ammattilaisille, kehittäjille, hankkijoille, ruokasektorin yrityksille sekä päättäjille, niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Seminaarin esitykset pidetään englanniksi.

Yhteyshenkilö

Elina Ovaskainen, seminaarin puheenjohtaja, Motiva Oy, elina.ovaskainen@motiva.fi

X
X