Kestävä pohjoismainen ammattikeittiö
Tapahtuman kuvaus
Julkisissa ammattikeittiöissä valmistetaan Pohjoismaissa yli 6 miljoonaa ateriaa päivittäin. Aterioiden tulisi olla yhtä aikaa maukkaita, terveellisiä ja ympäristönäkökulmasta kestäviä. Tervetuloa kuulemaan uusista innovaatiosta ja vaihtamaan ideoita Gastro-messujen yhteydessä pidettävään seminaariin
Tapahtuman kuvaus
Julkisissa ammattikeittiöissä valmistetaan Pohjoismaissa yli 6 miljoonaa ateriaa päivittäin. Aterioiden tulisi olla yhtä aikaa maukkaita, terveellisiä ja ympäristönäkökulmasta kestäviä.
Tervetuloa kuulemaan uusista innovaatiosta ja vaihtamaan ideoita Gastro-messujen yhteydessä pidettävään seminaariin Messukeskukseen 18.3.2016 klo 8:30–11:30.
Seminaarissa kuullaan Pohjoismaissa kehitetyistä innovatiivisista ratkaisuista ja hyvistä käytännöistä, joilla edellä mainitut kunnianhimoiset tavoitteet on onnistuttu saavuttamaan sekä julkisen- että yksityisen sektorin ammattikeittiöissä.
Lue lisää:http://mmm.fi/tapahtumat/2016-03-18/seminaari-kestava-pohjoismainen-ammattikeittio-
Lisää
Aika
(Perjantai) 08:30 - 11:30
Paikka
Messukeskus, Helsinki
Messukeskus, (kokoushuone 207), Messuaukio 1, Helsinki
Ilmoittautumisosoite
https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1075841&SID=bef7191a-c881-4988-8946-62ca1797d3c2&dy=1769819657
Kohderyhmä
Seminaari on tarkoitettu ruokapalvelun ammattilaisille, kehittäjille, hankkijoille, ruokasektorin yrityksille sekä päättäjille, niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Seminaarin esitykset pidetään englanniksi.
Yhteyshenkilö
Elina Ovaskainen, seminaarin puheenjohtaja, Motiva Oy, elina.ovaskainen@motiva.fi