Kiertotalouden tavoitteena on säästää luonnonvaroja sekä hyödyntää materiaalit tehokkaasti ja kestävästi.
Tilaisuuden ohjelma:
Ravinteiden kierrätyksen mahdollisuudet osana kiertotaloutta:
Mikko Rahtola, Luonnonvarakeskus
Agroekologiset symbioosit – ruokaa ja energiaa paikallisesti:
Kari Koppelmäki,
Tapahtuman kuvaus
Kiertotalouden tavoitteena on säästää luonnonvaroja sekä hyödyntää materiaalit tehokkaasti ja kestävästi.
Tilaisuuden ohjelma:
Ravinteiden kierrätyksen mahdollisuudet osana kiertotaloutta:
Mikko Rahtola, Luonnonvarakeskus
Agroekologiset symbioosit – ruokaa ja energiaa paikallisesti:
Kari Koppelmäki, Helsingin yliopisto
Tilaisuus on maksuton, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30
Ilmoittautumiset 15.1. mennessä:
Heli Tommiska puh. 040 569 0068 tai heli.tommiska@silmu.info