Miten ketoosi syntyy ja miten se vaikuttaa lehmään?
Miten sitä kannattaa mitata ja ennaltaehkäistä?
Webinaarijaksossa tutustutaan tarkemmin ketoosiin meillä Suomessa ja mitä siitä maailmalla tiedetään
sekä haastatellaan ELL Seija Perastoa,
Tapahtuman kuvaus
Miten ketoosi syntyy ja miten se vaikuttaa lehmään?
Miten sitä kannattaa mitata ja ennaltaehkäistä?
Webinaarijaksossa tutustutaan tarkemmin ketoosiin meillä Suomessa ja mitä siitä maailmalla tiedetään
sekä haastatellaan ELL Seija Perastoa, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, aiheeseen liittyen.
Jaksoa varten voi toimittaa ennakkokysymyksiä osoitteeseen minna.tanner@proagria.fi.
Ennakkokysymykset ja jakson aikana lähetetyt chat-kysymykset käsitellään lähetyksessä.