Koulutusinfo Hankeosaajavalmennus (maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto)

12helmi13:0014:00Koulutusinfo Hankeosaajavalmennus (maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinto)Kansankatu 47 B, 3.krs., 90100 Oulu

Tapahtuman kuvaus

Hankeosaajavalmennus kouluttaa uusia projektitoimijoita sekä kehittää ja päivittää projekteissa jo työskentelevien osaamista. Koulutus sopii kaikille, jotka toimivat projekteissa tai haluavat perehtyä projektitoimintaan, ovat kiinnostuneita EU-rahoituksesta ja hankkeiden toteuttamisesta sekä henkilöille, jotka tarvitsevat omassa työssään kehittämiseen liittyvää projektiosaamista kuten opettajat, elinkeinojen kehittämistyössä toimivat, projektipäälliköt ja hankevetäjät. Käytännönläheinen koulutus tarjoaa mahdollisuuden toteuttamiskelpoisen hankkeen tai projektisuunnitelman laatimiseen ja rahoituksen hakemiseen. Koulutus on joustava ja edullinen tapa työn ohessa opiskelemiseen omien kehittämistavoitteiden mukaisesti. Koulutuksen voi aloittaa joustavasti oman työn tarpeiden mukaan. Lähiopetus järjestetään Oulussa, mutta voit osallistua koulutukseen joustavasti etäyhteydellä eri puolilta Suomea. Koulutus valmistaa maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen näyttötutkintona. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli hanke- ja projektitoiminnasta on jo vahva osaaminen.
Tule kuulemaan lisätietoja koulutuksesta infoon 12.2. kello 13.00. PSK-Aikuisopistolle. Voit osallistua infoon myös Skypen välityksellä, tässä tapauksessa ilmoittaudu ennakkoon tarja.niskanen(at)psk.fi.

Lisää

Järjestäjä

PSK-Aikuisopisto

Kouluttaja Tarja Niskanen Kansankatu 47 B, Oulu

Learn More

Ilmoittautumisosoite

tarja.niskanen@psk.fi

Yhteyshenkilö

Tarja Niskanen

Yhteystiedot

tarja.niskanen@psk.fi, 044 3120 750