Kuivakäymälä-info Somerolla

18kesä12:4514:30Kuivakäymälä-info SomerollaKiiruun tila, Joensuuntie 22, Somero

Tapahtuman kuvaus

Paimionjoki-yhdistys järjestää osana VEERA-hanketta kuivakäymälä-infon Somerolla lauantaina 18.6. klo 13 alkaen (kahvit 12.45). Paikkana Kiiruun tila, Joensuuntie 22, Somero.
Tule kuulemaan nykyaikaisista kuivakäymälöistä, jotka sopivat myös sisälle taloon. Käymäläseura Huussi ry:n pitämässä luennossa käsitellään erilaisia kuivakäymälämalleja, niiden teknologiaa sekä tuotosten loppusijoitusta. Lisäksi käydään läpi kuivakäymälöihin liittyviä lakeja ja asetuksia.
Oletpa hankkimassa kuivakäymälää sisälle tai ulos tai muuten vain kiinnostunut vaihtoehtoisista käymäläratkaisuista, kannattaa tulla paikalle! Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen kuivakäymälä-infoon kahvitarjoilun takia 15.6. mennessä: p. 044 775 3740,sanna.laanti@aurajoki.net.
Tervetuloa!

Haja-asutusalueella kuivakäymälä on varteenotettava vaihtoehto käymäläratkaisua mietittäessä. Niiden teknologiat ovat kehittyneet valtavasti ja ajatus vanhanajan ulkohuussista on kaukana todellisuudesta. Kuivakäymälä sopii nykyään myös ympärivuotiseen käyttöön, eikä oikein hoidettuna hajuhaittoja ole. Käymäläratkaisuja on monenlaisia ja kaikille löytyy varmasti omiin tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Kuivakäymälä voi olla kompostoiva, erotteleva, haihduttava, pakastava, tuhkaava tai vähävetinen.

Lisää

Aika

(Lauantai) 12:45 - 14:30(GMT+00:00)

Paikka

Kiiruun tila, Somero

Kiiruun tila, Joensuuntie 22, Somero

Kohderyhmä

Kaikki sisä- tai ulkokuivakäymälän hankintaa harkitsevat, sekä muuten asiasta kiinnostuneet

Yhteyshenkilö

Sanna Laanti, sanna.laanti(at)aurajoki.net