Kuntien taajamametsien luonnonhoito, virkistyskäyttö ja metsätalous

14helmi12:0015:30Kuntien taajamametsien luonnonhoito, virkistyskäyttö ja metsätalousKirkkotie 13 Lieto

Kuvituskuva

Tapahtuman kuvaus

Kuinka luonnon monimuotoisuutta voidaan turvata taajamametsien hoidossa? Entä taajamametsien virkistyskäyttö, maisema-arvot, metsätalouskäyttö sekä pienvesien suojelu ja hoito? Millaisia viheraluekokonaisuuksia kunnissamme on ja millaisia ovat hyvät käytännöt niiden hoitamiseen? Tule kuulemaan kokemuksia ja keskustelemaan tulevaisuuden suunnitelmista: millaista apua tai koulutusta kunnissa esimerkiksi kaivataan.

Tilaisuus on tarkoitettu kuntaviranomaisille (viheralueet, ympäristö, kaavoitus), kunnanvaltuutetuille, asukasyhdistyksille, seurakuntien metsäasioista vastaaville ja muille taajamametsien käytöstä kiinnostuneille.

Tilaisuus järjestetään Liedon kunnan valtuustosalissa (Kirkkotie 13/ 2. kerros, Lieto) torstaina 14.2.2019 klo 12-15.30. Tilaisuuden ohjelma löytyy täältä.

Tilaisuus on maksuton. Tilaisuudessa järjestetään kahvitarjoilu. Tervetuloa kuulemaan ja osallistumaan! Ilmoittaudu mukaan 11.2.2019 klo 12 mennessä.

Lisää

Aika

(Torstai) 12:00 - 15:30(GMT+00:00)

Paikka

Liedon kunnantalo

Kirkkotie 13 Lieto

Ilmoittautumisosoite

https://www.lyyti.fi/reg/taajamametsatilaisuus

Kohderyhmä

Kuntaviranomaiset (viheralueet, ympäristö, kaavoitus), kunnanvaltuutetut, asukasyhdistykset, seurakuntien metsäasioista vastaavat ja muille taajamametsien käytöstä kiinnostuneet

Yhteystiedot

jarkko.leka@valonia.fi ja 040 1972 265